KEL MITCHELL: AZ ÖNGYILKOSSÁGI GONDOLATOKTÓL JÉZUSIG

A színész és komikus Kel Mitchell hihetetlen sikereket ért el Hollywoodban, de a személyes küzdelmek megkeserítették életét valamint jövőképét, és az öngyilkosság szélére sodorták.Mitchell, a 'Blessed Mode: 90 Days to Level Up Your Faith' című könyv szerzője és a Nickelodeon 'All That' és 'Kenan & Kel' című sorozatának sztárja keresztény családban nőtt fel, de a hírnév elnyerése után eltávolodott a hitétől. "Gyülekezetben nőttem fel" - nyilatkozta a CBN's Faithwire-nek. "A nagyapám lelkész volt, de van különbség aközött, hogy alapvetően ismerem Istent, és aközött, hogy kapcsolatom van Istennel". Miután sikeres tévé- és filmszerepeket kapott, Mitchell erős depresszióval és frusztrációval küzdött, mielőtt elérte a fordulópontot, amely megváltoztatta a szemléletét.

"Csak úgy voltam vele, hogy 'Ki akarom kapcsolni a gombot' " - mesélte a múltbeli érzelmi küzdelmeiről. "Amikor úgy döntöttem, hogy akkor nem vetek véget az életemnek, és úgy döntöttem, hogy élni fogok, akkor változtak meg a dolgok számomra."

A folyamat nem ment azonnal, de Mitchell eltökélte, hogy Istent teszi 'élete fejévé', és felismerte, hogy az Úr vele van, bármi is történjen.

"Elkezdtem megváltoztatni olyan dolgokat az életemben, amelyek nem Istentől voltak" - tette hozzá. Ahogy Mitchell útmutatásért imádkozott, elmondása szerint Isten kezdte eltávolítani a mérgező embereket és dolgokat, megmutatva neki a helyes utat előre.

A színész és komikus Kel Mitchell, aki hihetetlen sikereket ért el Hollywoodban, de a személyes küzdelmek megkeserítették életét


"Sok hullámvölgyön mentem keresztül az életemben és a karrieremben" - mondta. "És ezeken a mélypontokon Isten mindig ott volt - ott volt a hullámvölgyekben és a magasságokban is." Michelle-nek újabb meglepetésben volt része, miután megosztotta a történetét a fiatalokkal. Ami gyógyító útnak indult, hogy másokat inspiráljon, végül missziós hivatássá vált.

A színész és komikus, akinek karrierje kezdett újra felfelé ívelni, hirtelen úgy érezte, hogy Isten a szolgálatra indítja. Mitchel eleinte el sem tudta képzelni, hogy ifjúsági lelkészi szerepét és a hírességét egybeolvasztja. A szolgálata létfontosságú volt számára, és az egyensúly lehetetlennek tűnt. "Uram, hogyan fogom ezt csinálni, miközben még mindig sztár is vagyok?" - imádkozott.

Mitchell felidézett egy beszélgetést, amelyet a feleségével folytatott ugyanebben az időben. Megosztotta vele dilemmáját, és elmondta neki, hogy nem tudja, hova fordulhatna tanácsért, mivel nem ismer senki mást, aki két hivatással foglalkozott volna Hollywoodban és az adott gyülekezetben. Ekkor az asszony hathatós tanácsot adott, amit ő úgy döntött, hogy megfogad. "A feleségem azt mondta: 'Hé, légy te az első, és tedd meg!', és én ezt tettem" - mondta. "Ez nem könnyű feladat; évekig csináltam."

Mitchell elmondta, hogy bátorítja, ha látja hitének hatását a rajongókon és a szórakoztatóiparban egyaránt, mivel igyekszik Jézus felé irányítani az embereket. "Mi Krisztus nagykövetei vagyunk - mi vagyunk az Ő óriásplakátjai" - felelte. "Irányítjuk az embereket, hogy Krisztushoz jöjjenek."


Ezeket is ajánljuk


Bud Spencer, a keresztény

Amikor egy futballsztár megkeresztelkedik

Mel Gibson és a fegyvertelen hős


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Sok hullámvölgyön mentem keresztül az életemben és a karrieremben" - mondta. "És ezeken a mélypontokon...

Közzétette: Nicelife2022. június 14., kedd