BRITNEY SPEARS IGEVERSSEL VÁLASZOL

Britney Spears énekesnő nemrégiben annak kapcsán került be a híradásokba, hogy Kate Perry énekesnőtársa sértő hozzászólására egy Igeverset idézve reagált.Míg Perry a Grammy díjátadó ünnepségre készült, megkérdezték tőle, hogy miért tartott az utóbbi időben szünetet a zenélésben. "Mondhatni szellemileg töltődök, vigyázok a mentális egészségemre."- válaszolt Perry, majd – Spearsre utalva – gúnyosan hozzátette: "Még nem borotváltam le a hajamat."

Perry ezzel a megjegyzéssel Spears életének egy olyan rendezetlen és nehéz időszakára célzott, amikor Spears kopaszra borotválta a fejét, ami állítólag egy módja volt annak, hogy kábítószer függőségének véget vessen.

Spears ahelyett, hogy veszekedni kezdett volna Perryvel, inkább a következő igeverset tette közzé:

"A jó ember az ő szívének jó kincséből hoz elő jót; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincséből hoz elő gonoszt: mert a szívnek teljességéből szól az ő szája." (Lukács 6:45)

Spears nemrégiben egy másik bejegyzést is közzétett, amelyben imatámogatást kért unokahúgáért, Maddie-ért, aki húgának, Jamie Lynn Spears énekesnőnek a lánya. Maddie egy szafari túra során egy terepjáróban utazott, amikor a jármű felett elvesztették az irányítást, tóba hajtottak, majd az egész autó víz alá merült. Maddie nem tudott egyből kiszabadulni, így több percet a víz alatt töltött, de túlélte. Állapota azóta sokat javult és már a kórházból is kiengedték.

"Hálás szívvel osztjuk meg veletek az örömhírt, hogy Maddie sokkal jobban van. Köszönjük a sok támogatást és imádságot! Szüntelenül imádkozzatok!" - írta közösségi oldalán Britney Spears.