IMA A DÍJÁTADÓ GÁLÁN

A country sztár énekes Thomas Rhett a CMT-díj átvételekor érzelmes beszédet és imát mondott azután, hogy Kane Brown művésztársa könnyes szemekkel beszélt dobosa, Kenny Dixon hirtelen haláláról.Rhett az ima felé fordult, amikor köszönő beszédet mondott a CMT 'év művésze' díjért. Dixon a díj átadása előtt egy héttel hunyt el, azután hogy a Vanderbilt Egészég Központba sietett, Nashville-be, tragikus autóbalesetet szenvedett. Rhett bizonytalan volt mit mondjon, ezért gyorsan imához fordult.

"Fel szeretném emelni Kane-t és a családját imádságban" – mondta a Nashville-i Schermerhorn Szimfonikus Központban. "Továbbá szeretnék imádkozni a dobosért, és a családjáértt is. Nem tudom, hogy ez hagyományos-e, de imádkozhatok nagyon gyorsan? Ez mindenkinek rendben lenne?"

Rhett folytatta: "Atya Isten, nagyon szeretünk Téged, miközben valamivel küzdünk, amit nem tudunk megérteni. Most imádkozok, hogy Kane-nel és a családjával legyél, és az ő dobosával Kenny-vel és a családjával, és adj nekik békességet, amit csak Te tudsz nekik megadni. Köszönjük a ma estét. Isten áldja meg a country éneket. Szeretünk Jézus, és a Te nevedben imádkozunk, ámen."

A sztárokkal teli közönség az éves CMT-díjakra gyűlt össze, majd tapsban tört ki. Reba McEntire-nek, amikor átadták a CMT Életre járó művészének díját, dícsérte Rhett-et az imádkozásra való hajnaldóságáért a beszéde során.

Thomas Rhett Country sztár a CMT-díj átvételi beszédében imádkozik


"Isten áldjon meg téged", Reba McEntire mondta Rhett-ről, és hozzátéve a döntéséhez azt, hogy az, hogy ennyi ember előtt imádkozott, az "bátorságot követelt". Nyilvánvaló, egy ponton Rhett azon tűnődött, vajon beszéde a nemzeti televízióban közvetítésre kerül-e, tekintve erős hit-üzenetét és Jézusra való utalását. "Ez az, amire szükségünk van az életben, egy kicsit több Istenre." McEntire így folytatta, könnyekkel a szemében.

"Vissza kell adnunk ezt a világot Istennek. A fókuszunkat és a figyelmünket
Neki kell adnunk, amire vágyik velünk kapcsolatban."

Brown-ot illetően, a CMT év művésze díját Dixon-nak ajánlotta. "Velem együtt kezdett Chattanooga-ból; az emberek nem gondolták, hogy meg tudjuk csinálni" – mondta Brown. "Velem volt egész idő alatt. Nagyon támogató volt. Szeretlek, testvér. Hiányzol. Hiányzol a bandának."