LAUREN DAIGLE ÜZENETE A BÁTORSÁGRA SZORULÓ KERESZTÉNYEKNEK

Lauren Daigle keresztény énekesnő azoknak a keresztényeknek üzeni, akiknek nehézséget okoz, hogy bátorságot találjanak a bizonytalanság vagy a kényelmetlen helyzetek közepette: Istentől kérjenek bátorságot.

"És ha kéritek Istentől ezt a bátorságot, Ő megadja nektek" - mondta Daigle nemrég a The Christian Postnak. "Ő bátorságot fog adni neked."

A Grammy-díjas művésznő egy példát is mesélt arról, hogyan kérte egyszer Istentől, hogy segítsen neki bátorságot meríteni, és kiállni azokért, akiket a középiskolában zaklattak. Akkoriban Daigle 'bátorságot adó hátteret' kért, most pedig azt reméli, hogy másokat is erre inspirálhat, amikor hasonló csatákkal néznek szembe.

"És ha kéritek Istentől ezt a bátorságot, Ő megadja nektek" - mondta Daigle.

Az énekesnő elmondta, tudja, hogy sokan magányosnak érezhetik magukat a különböző pillanatok és kihívások közepette, de arra kérte a keresztényeket, hogy

vegyék észre, mások is vannak körülöttük, akik hasonló küzdelmekkel néznek szembe.

"Az adott pillanatban úgy érezheted, hogy te vagy az egyetlen, aki 'állja a sarat'. De nem te vagy az egyetlen, aki ilyen helyzetben van," - mondta. "Mások is vannak körülötted. És mi fedezünk téged."

Daigle arra bátorította az embereket, hogy osszák meg Isten szeretetének üzenetét, kifejtve meggyőződését, hogy ha elmondjuk a nem hívőknek, hogy az Úr szereti őket és értük van, az gyakran segíthet megnyitni az ajtót az evangélium terjesztéséhez.

Chris Pratt Istenbe vetett hite

Elon Musk egyetért Jézus tanításaival

Bear Grylls hitről, és kalandról