LAUREN DAIGLE ÜZENETE A BÁTORSÁGRA SZORULÓ KERESZTÉNYEKNEK

Lauren Daigle keresztény énekesnő azoknak a keresztényeknek üzeni, akiknek nehézséget okoz, hogy bátorságot találjanak a bizonytalanság vagy a kényelmetlen helyzetek közepette: Istentől kérjenek bátorságot."És ha kéritek Istentől ezt a bátorságot, Ő megadja nektek" - mondta Daigle nemrég a The Christian Postnak. "Ő bátorságot fog adni neked."

A Grammy-díjas művésznő egy példát is mesélt arról, hogyan kérte egyszer Istentől, hogy segítsen neki bátorságot meríteni, és kiállni azokért, akiket a középiskolában zaklattak.

Akkoriban Daigle 'bátorságot adó hátteret' kért, most pedig azt reméli, hogy másokat is erre inspirálhat, amikor hasonló csatákkal néznek szembe.

"És ha kéritek Istentől ezt a bátorságot, Ő megadja nektek" - mondta Daigle.

Az énekesnő elmondta, tudja, hogy sokan magányosnak érezhetik magukat a különböző pillanatok és kihívások közepette, de arra kérte a keresztényeket, hogy

vegyék észre, mások is vannak körülöttük,
akik hasonló küzdelmekkel néznek szembe.

"Az adott pillanatban úgy érezheted, hogy te vagy az egyetlen, aki 'állja a sarat'. De nem te vagy az egyetlen, aki ilyen helyzetben van," - mondta. "Mások is vannak körülötted. És mi fedezünk téged."

Daigle arra bátorította az embereket, hogy osszák meg Isten szeretetének üzenetét, kifejtve meggyőződését, hogy ha elmondjuk a nem hívőknek, hogy az Úr szereti őket és értük van, az gyakran segíthet megnyitni az ajtót az evangélium terjesztéséhez.

Forrás: faithwire.com

EZEKET LÁTTAD MÁR?

Bono a zsoltárokat olvassa

Will Smith keresztény nagymamája

Tim Tebow lehetősége


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!