HOLLYWOODI SZÍNÉSZNŐ ISTENRŐL

A "Malibu Dan the Family Man" sorozat sztárjai, Andrea Logan White és Kelly Stables a közelmúltban meséltek pár kulisszatitokról a forgatásokról. White szívesen emlékezett vissza a sorozat kapcsán a kedvenc emlékeire.Amellett azonban, hogy a szórakoztatóbb történésekről mesélt, White komolyabb témákba is belement. Elmesélte hihetetlen hitútját és hogy hogyan tért meg Istenhez.

"Azt hiszem, Isten folyamatosan szemmel tart minket!" - mondta. "Ami rajtunk múlik, hogy valóban felébredjünk és meglássuk a jeleket és meghalljuk az Ő üzeneteit."

White visszaemlékezett arra a csodálatos pillanatra, amely örökre megváltoztatta életét. 22 éves lehetett, amikor egyik nap arra eszmélt, hogy fogalma sincs hogyan folytassa tovább az életét. A bérleti díjat fizetnie kellett, de megállás nélkül csak bulizott és szinte minden ördögtől való helyen megfordult akkoriban. "Mindent megtettem, hogy megpróbáljam elhitetni magammal és a világgal, hogy boldog vagyok!" - mondta.

White komolyabb témákba is belement. Elmesélte hihetetlen hitútját és hogy hogyan tért meg Istenhez


Kizsigerelte magát és ennek az életvitelnek a végén eljutott oda, hogy fogalma sem volt mi is a célja az életben. Ekkor valami igazán meglepő történt. White a Sunset Boulevard-on sétált, amikor egy egyszerű kéréssel fordult oda Istenhez: "Istenem, ha valóban létezel, meg kell mutatnod, hogy ki vagy, mert nem tudom, miért vagyok itt?! Én így nem akarok tovább élni!"

Abban a pillanatban egy autó állt meg mellette, dudált egyet a benne ülő férfi és a rádióra mutatott, amely egy keresztény állomásra volt hangolva. aztán integetett és elhajtott. White észrevette, hogy az autón egy matrica volt:

"Jézus szeret engem!"

De nem ez volt az egyetlen figyelemre méltó történés akkor. Amikor White az említett frekvenciára tekerte a rádióját, megdöbbenve hallgatta az ott elhangzottakat. "Egy lelkipásztor megismételte pontos azokat a szavakat, amelyeket én éppen Istenhez kiáltottam!" – mesélte a színésznő, megjegyezve, hogy az a lenyűgöző pillanat megváltoztatta az egész életét. "Isten tudta, hogy egy csodaszámba menő jelet kell adnia nekem, hogy azt tudjam mondani: 'Az én időm ezen a földön még nem járt le.' " White hamarosan újra elkezdett templomba járni, és erős hitet épített ki, melyet az új sorozatában is megpróbál átadni a nézőknek.