PAT BOONE TITKA A JÓ EGÉSZSÉGRE

A tiszta élet biztosan megtérült a legendás énekesnek, színésznek, és szerzőnek, Pat Boone-nak. 85 éves volt június 1-én, és a rádiózás mellett keményen dolgozik azon is, hogy megírjon egy új könyvet arról, hogyan szerezzünk áldást Istentől, és maradjunk fizikailag is aktívak. Még kosárlabdázott is az Idősek Olimpiáján ezen a nyáron.Boone, akinek a felvételeiből több, mint 45 millió példányt adtak el, és 12 Hollywood-i filmben feltűnt, gyakran volt cukkolva barátai által az alkoholtól való önmegtartóztatás, az elutasított pikáns jeleneteket miatt a filmekben, és az odaadása miatt a keresztény hitéhez. De úgy tűnik, hogy a jóképű sztár utólag csak nevet ezen. Annak ellenére, hogy elveszítette szeretett feleségét, Shirley-t, elmúlt januárban 65 év boldog házasság után, derűs és aktív és nagyon egészséges.

"Nem használok vényköteles gyógyszereket, és a kardiológusom, aki 70 éves azt mondja, hogy olyan akar lenni, mint én, amikor felnő", - mondja Boone.

Itt vannak az alapelvek a sikeres öregedéshez:

1. Igyál tejet, étkezz egészségesen
Boone megszámlálhatatlan viccnek volt a tárgya a barátai és humoristák által azzal kapcsolatban, hogy a tejet részesíti előnyben az alkohol előtt. Az idő teltével, alacsony zsírtartalmú tejre váltott, illetve kecske tejre és kókusz tejre, mint kedvenc italai. A diétája gazdag leveles zöldségekben, egész gabonafélékben és gyümölcsökben. "Amikor otthon voltam Hawaii-n az elmúlt héten, lenmag és kecske tej volt a reggelim." Ebédre nagy salátát eszek, vacsorára pedig fehér húsú halat, gombát, kuszkuszt és variált zöldségeket.

2. Mindennapi edzés
Boone heti két-három alkalommal teniszezik egy fiatalabb barátjával, aki maga is 81 éves. "Általában megosztjuk a szetteket, viszont ha játszunk egy harmadik szettet is, akkor én nyerek, mivel fittebb vagyok." Továbbá, sétál, kerékpározik, golfozik és edzőteremben edz. Szereti a sportokat és amikor filmezett az 1950-es és 1960-as években, a barátaival és riválisával Elvis Presley-vel, vasárnap zászlós focit játszottak a közeli parkban.

"Hűséges voltam Istenemhez, a feleségemhez, és amikor hibáztam, bocsánatot kértem."


3. Tiszta lelkiismeret és kapcsolat Istennel
Nem tagadás, hogy Boone hite állhatatos állt karrierje csúcspontján ugyanúgy mint ma. "Hűséges voltam Istenemhez, a feleségemhez, és amikor hibáztam – és volt néhány komolyabb – bocsánatot kértem. Vétek, félelem, aggodalom a gyökere a betegségek 60-70%-ának, úgy gondolom, mivel amikor nem vagy nyugodt, feszült és zavart vagy, és ez pusztítást okoz az egészségedben minden szinten. Amikor megbocsátást kérsz az Úrtól, megkapod, így tiszta lelkiismereted lehet. Megmaradni lelki egészségében, ez a titkom."

Boone a Bibliát elejétől a végéig elolvassa minden évben, ahogy tette azt az elmúlt 35 évben is, egy 365 oldalas tervet használva.

4. Légzésgyakorlat
A légzés az élet lelke, mondja a 4 gyermek apja, 16 unoka nagyapja, és 10 dédunoka dédapja. "Gyakorlom a lassú mély légzéseket, és ez azonnal csökkenti a stresszemet miközben a tüdőmnek csak jót tesznek. Mint egy énekes, mindig tudatában voltam a mély légzés fontosságának."

5. Segítő tápanyagok
Amikor a felesége Shirely fájdalomtól szenvedett, Boone felfedezett egy terméket, amit Relief Factor-nak hívtak, ami gyulladáscsökkentő összetevőkkel rendelkezik a fájdalom csökkentésére, idős korban már nem szokatlan az ilyen. "Egy tasaknyit veszek be naponta hogy megelőzzem a fájdalmat." Boone különleges termékeket vesz a mellékvesék támogatására a prosztata funkciók védelmére, és zselés hal-alapú kiegészítőt az agy működésének fokozására.

6. Agyi játékok
Boone meg van áldva a csodálatos 170-es IQ-jával, és beismeri, hogy keresztrejtvény-függő. Sebesen ír és olvas és gyakorlatilag bármilyen témát megvitat, különösen olyan témákat, amik a vallási szokásokkal, és a hittel foglalkozik. A memóriája különösen éles és Boone tökéletesen emlékszik vissza híres karrierjének izgalmas részleteire is.

7. Humorérzék
"A jó nevetés olyan, mintha valami csoda tablettákat szedni", - mondja. Shirley és én sokat nevettünk egymás gyengeségein! És a jó Isten tudja, az összes viccemmel, amelyeket saját magamon kacagtam az évek során; talán ha nem nevettem volna rajtuk, ma jóval rosszabb állapotban lennék!

Ahogy a Példabeszédek 17:22 mondja: "A vidám szív a legjobb orvosság."


Ezeket is ajánljuk


Hogyan találta meg Alexa PenaVega hollywoodi színésznő Jézust?

Britney Spears bibliai üzenete

Billy Graham 99 éves