ANNE WILSON ISTENNEK KÖSZÖNHETI KARRIERJÉT

Az "Én Jézusom" dal énekes-dalszerzője a közelmúltban vele készített interjúban bátyja tragikus elvesztéséről beszélt, és arról, hogy ez a sötét fejezet ugródeszkaként szolgált karrierje számára."Jacob elvesztése mindent megváltoztatott az életemben" – mondta testvére tragikus haláláról, mindössze 23 évesen. "Szinte minden új, soha nem tapasztalt megvilágításba került. Rájöttem, milyen rövidek ezek a földi évek. Fontos tudni, hogy a Mennyország a végállomás és a Mennyország az, ahová tartozni akarok. Jézusról szeretnék beszélni az embereknek. Szeretnék a lehető legkeményebben dolgozni, hogy minél több ember megismerhesse a Megváltót."

Wilson azt mondta, hogy testvére 2017-ben bekövetkezett váratlan halála miatt jött rá, hogy szenvedélye az, hogy a zene segítségével elmondja másoknak az Úrba vetett hitét.

"A testvérem elvesztése óta olthatatlan vágy él a szívemben, hogy Jézusról beszéljek a világnak! Nem akarom, hogy bárkinek ilyen veszteséget kelljen átélnie ahhoz, hogy ráeszméljen, hogy a szerettei vagy akár ő, nem az Úrral a mennyben fogják tölteni az örökkévalóságot."

A zene nem volt egyből nyilvánvaló út Wilson számára
"Néhány nappal Jacob balesetét követően, sok év után újra leültem a zongora mellé és tiszta szívből, mélyen imádkoztam az Úrhoz. Ekkor jött egy mély és biztos érzés, hogy énekelni szeretnék. Korábban soha senki előtt nem énekeltem, így még maga az anyukám is meg volt döbbenve rejtett képességemtől."

A keresztény énekesnő, Anne Wilson mindössze 20 évesen megtanulta, mit jelent kitartani


Wilson – aki korábban űrhajós akart lenni – azt mondta, nem tartja magát különösebben tehetséges énekesnek vagy zenésznek, hanem egyszerűen a hitében próbál megnyugvást találni és az Úrnak énekelni. Nem sokkal ezután az anyja megkérte, hogy énekeljen Jacob temetésén.

"A bátyám temetésén énekeltem először mások előtt, és ez volt a pillanat, amikor rájöttem, hogy Isten a zenére, az éneklésre hív és valójában az Úr arra hívott, hogy hirdessük az Ő nevét, hogy hirdessük az Ő szeretetét az egész világon!" – mondta Wilson. "Nem tudtam, milyen lesz a fogadtatás, vagy hogy fogom ezt az egészet csinálni, de utólag visszanézve csodálatos látni, hogy Isten hogyan használta fel a bátyám elvesztésének tragédiáját, hogy valami hihetetlen és csodálatos dolgot elindítson, és megváltoztassa az emberek életét rajtam keresztül, a dalaimmal és a szolgálatommal."

Amellett, hogy nem érezte magát különösebben tehetségesnek, Wilson azt mondta, hogy eleinte nagyon sokat szorongott és rettegett a gondolattól, hogy színpadra lépjen. Nem is gondolta, hogy a zenei karrier lesz az ő útja. "Egyszerűen meg sem fordult a fejemben, hogy az éneklés az én utam." – mesélte az énekesnő.

Wilson két rangos előadói díjat nyert az elmúlt időszakban, így az év női előadója és az év legjobb dala díjat kapta az "Én Jézusom" (My Jesus) című dalért. A sláger feljutott az első helyre a Billboard zenei listáján, és több mint félmillió példányban kelt el belőle a tavalyi debütálása óta.

"Annyira hálás vagyok, hogy a helyemen lehetek, hogy a szolgálatomat végezhetem és ezzel másokat is segíthetek! Ajándék minden egyes pillanat, amikor a helyeden vagy!" – mondta az énekes.

A bemutató előtt Wilson ismét a bátyjával, Jacobbal történteknek tulajdonította a karrierjét. "Nem lennék itt, ha a bátyám nem veszítem el! Nem lennék itt, ha az Úr nem fordította volna ezt a szörnyű veszteséget a javamra! Mert akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra van! Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek. Nagyon hálás vagyok, hogy megismertethetem Jézust az emberekkel, és hogy bátoríthatom az embereket, hogy járjanak az Úrral. Nagyon hálás vagyok, hogy Isten átsegített ezen a nehézségen és több lettem általa."


Ezeket is ajánljuk


Jana Kramer színésznő a keresztségéről

Kevin Sorbo legújabb projektje

Kirk Cameron az igaz hitről


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Jacob elvesztése mindent megváltoztatott az életemben" - mondta testvére tragikus haláláról, mindössze 23...

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 23., kedd