AZ "ÉN JÉZUSOM" KERESZTÉNY SLÁGER TÖRTÉNETE

Anne Wilson énekesnő neve szinte világszerte híres lett, mióta nyáron megjelent debütáló kislemeze "Én Jézusom" címmel, amely nemrég a Billboard zenei magazin top listájának élére került a keresztény dalok között."Felfoghatatlan számomra Isten végtelen szeretete, amelynek köszönhetően Jézus is meghalt értünk, hogy mi élhessünk!" - mondta Wilson egy interjúban. "Hatalmas kegyelem, hogy Isten olyan edénye lehetek, amelyet az utolsó időkben használni szeretne. Nincs fantasztikusabb érzés, mint látni az embereket, ahogy veled dicsőítik Jézus teljes szívükből. Csodálatos hallani és megismerni ezeknek az embereknek a történetét, a találkozásaikat Jézussal, hallani történeteket arról, hogy milyen hatással volt rájuk a dal. Sosem gondoltam volna, hogy Isten ilyen hatalmas módon fogja használni ezt a dalt."

"Felfoghatatlan számomra Isten végtelen szeretete, amelynek köszönhetően Jézus is meghalt értünk, hogy mi élhessünk!"


Az énekesnő 19 éves Matthew West keresztény művésszel és Jeff Pardo zenei producerrel közösen írta a dalt. Anne a Kentucky állambeli Lexingtonban született, rengeteget zongorázott, majd 15 éves korában énekelt először több ember előtt. Ez az alkalom azonban a bátyja temetése volt, aki egy autóbalesetben életét vesztette 23 évesen.

Ezen a szomorú napon Wilson elénekelte a "Milyen csodálatos név" (What a beautiful name it is) című népszerű Hillsong dicsőítő éneket. Később néhány barátjával felvett egy videót a saját daláról, és közzétette a YouTube-on.

"Ezt a dalt szeretett nagytestvérem, Jacob szerető emlékének szenteltem!" - írta Wilson a videó leírásában. "Köszönöm Jacobnak, hogy mindig biztatott minket, hogy dicsérjük Istent, dolgozzunk keményen és mindig igyekezzünk szeretetben járni. Napról napra jobban szeretünk és hiányzol!"

Ez a YouTube-videó felkeltette egy nashville-i producer figyelmét, ami végül ahhoz vezetett, hogy Wilson számos keresztény zenekarral kezdett együtt dolgozni. "Alig várjuk, hogy megnézzük, milyen további csodák várnak Anne-re az Úr kegyelméből!" - mondta a producer.

Az elmúlt néhány évben Wilson azon dolgozott, hogy megerősítse ének-és hangtechnikáját, valamint dalszerzői képességét. Annak ellenére, hogy megdöbbentette az "Én Jézusom" sikere, Wilson azt mondta, áldás volt látni, hogy a dal ennyi embert megszólít. "Kavarognak bennem az érzelmek!" - mondta az énekesnő. "Mindig a hála, a hála és a hála: nézni, ahogy Isten írja és formálja az életem történetét, ami annyira megtört a bátyám elvesztésével, fantasztikus. Látni, hogyan varázsol valami fantasztikusat ebből az elveszett és fájdalmas helyzetből: elmondhatatlan!"

Wilson jelenleg egy zenekarral turnézik, és új dalokon dolgozik a jövőre megjelenő albumához.


Ezeket is ajánljuk


Justin Bieber közös keresztsége

A rock and roll királya a királyok királyáról

Denzel Washington beszéde a hitéről


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Hatalmas kegyelem, hogy Isten olyan edénye lehetek, amelyet az utolsó időkben használni szeretne....

Közzétette: Nicelife2022. november 19., szombat