DENZEL WASHINGTON, AZ ÚR SZOLGÁJA

Denzel Washington T.D. Jakes pásztornak: "Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam."A jól ismert, számos díjat nyert színész, Denzel Washington nemrégiben T. D. Jakes tiszteletes "TD Jakes Show" műsorában vendégeskedett, ahol a keresztény hitéről beszélt. A 62 éves Washington elmondta, hogy mindene, amije csak van az életben, az az Úr ajándéka, és bátorította a rajongóit, hogy kezdjék minden napjukat hálaadással az Úr felé.

"Mostanság különböző üzleti ügyeket intézek, jól vagyok. Jól és sikeresen csinálom. Nincs szoros napi időbeosztásom, viszont mindig készenlétben vagyok, hogy az Urat és a családomat szolgáljam" - mondta.
Washington buzdította a rajongóit, hogy használják ki az idejüket és az Istentől kapott ajándékot,

időzzenek minél hosszabban az Úr társaságában.

"Nem lesz teherszállító autó a halottaskocsink mögött. Mindazt, amid van az életben, nem viheted magaddal. Nem számít, mid van, hanem csak az számít, hogy mit kezdesz azzal, amid van… azzal, amit Isten a számodra odaszánt. Kinek segítesz? Ki vált jobb emberré általad? Kinek tetted jobbá a napját? Ez az, amit én cselekedni akarok" - hangsúlyozta a színész.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A fiatal teniszező hite

Helyezzük Isten királyságát a politika elé

Tim Tebow lehetősége


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!