VILÁGHÍRŰ TETOVÁLÓ MŰVÉSZ: SPIRITUÁLIS HARC ZAJLIK

A világhírű kaliforniai tetoválóművész és a TLC valóságshow-sorozatából, az LA Inkből ismert vállalkozó spirituális ébredést élt át a sötétséggel való foglalkozás kapcsán.Kat Von D, akinek teljes neve Katherine von Drachenberg, korábban egy tarot-témájú kollekciót és egy fekete rúzs árnyalatot kínált, amit 'Witches' névre keresztelt. De aztán 2020 januárjában eladta a sminkcégében lévő részvényeit, és tetoválásait is elkezdte eltakarni - írja a Movieguide. Egy nyár végi Instagram-posztban von Drachenberg bevallotta követőinek: "Sok mindent elrontottam a múltamban".

"Nem tudom, hogy bármelyikőtök is változásokon ment-e keresztül mostanában, de az elmúlt években néhány elég jelentős felismerésre jutottam - ezek közül sok arról szólt, hogy rengeteg dolgot elrontottam a múltamban" - írta.

"Ma átnéztem az egész könyvtáramat, és kidobtam azokat a könyveket, melyek egyszerűen nem illeszkednek ahhoz, aki vagyok, és aki lenni szeretnék" - magyarázta. A tetoválóművész kiemelte, hogy semmiképpen sem akar semmi hátborzongatót behívni az otthonába.

"Mindig is megtaláltam a szépséget a hátborzongatóban, de ezen a ponton egyszerűen fel kellett tennem magamnak a kérdést, hogy mi a kapcsolatom ezzel a tartalommal? És az igazság az, hogy egyszerűen nem szeretnék ilyen dolgokat beengedni a családunk életébe, még akkor sem, ha gyönyörű borítókba bújtatva porosodnak a polcomon" - jegyezte meg. Von Drachenberg kifejtette követőinek, hogy egyértelműen 'spirituális harc zajlik', és ő csak 'szeretetet és fényt' akar maga és családja köré.

A világhírű kaliforniai tetoválóművész spirituális ébredést élt át a sötétséggel való foglalkozás kapcsán


"Ez a poszt semmiképp sem arra szolgál, hogy bárkit is lehúzzon, ha ilyen dolgokkal foglalkozik, mert szerintem mindannyian a saját utunkat járjuk, és mindenkit szeretek, függetlenül attól, hogy hol tart. De most még sosem volt ennyire világos számomra, hogy szellemi harc zajlik, és szeretném magamat és a családomat szeretettel és fénnyel körülvenni" - írta.

"Ezzel együtt szeretnék extra szeretetet küldeni mindenkinek odakint, és remélem, hogy ezekben a nehéz időkben ti is értelmes változásokat hajtotok végre az életetekben!" - zárta von Drachenberg. Az Instagram-posztban egy fotó is szerepelt az otthoni könyvtáráról, valamint egy fotó a boszorkányokról, tarotkártyákról és varázskönyvekről, melyektől megszabadult.

Von Drachenberg és családja 2020 decemberében vásárolt egy indianai házat, hogy elmeneküljenek Kalifornia "szörnyű politikája, zsarnoki kormányzati túlkapásai, nevetséges adóztatása és még sok más korrupció" elől - írja a Movieguide.

"Egyszerűen szükségét éreztük, hogy gyökeret eresszünk egy kisvárosban, ahol van természet, ahol a fiam szabadon játszhat, és ahol végül egy nap visszavonulhatunk" - mondta. Von Drachenberg nemrég bezárta híres Los Angeles-i tetoválószalonját is, és több mint 12 millió dollárért adta el kaliforniai kúriáját. A mexikói Nuevo León Montemorelosban született, szülei a Hetednapi Adventista Egyház misszionáriusai voltak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Nem tudom, hogy bármelyikőtök is változásokon ment-e keresztül mostanában, de az elmúlt években néhány elég...

Közzétette: Nicelife2022. október 14., péntek