"KÖSZÖNÖM JÉZUS, HOGY MEGBOCSÁTOTTÁL"

Közel öt év hallgatás után megjelent Justin Bieber új albuma, mely a "Changes" ("Változások") nevet viseli. Órákkal hetedik albumának megjelenése előtt az énekes Jézust magasztalta a hűségéért.A 25 éves fiatal óránként frissítette Instagram oldalát, mielőtt az új albumon szereplő 17 dalt megosztotta volna a világgal. Megosztásai között egy rövid mondattal ellátott kép különösen kiemelkedett: "Köszönöm Jézus".

"Köszönöm Jézus, hogy megbocsájtottál!" – írta. "Köszönöm Jézus, hogy amikor elveszett voltam, te megtaláltál, köszönöm, hogy visszahoztál a halálból, az életbe! Köszönöm, hogy bár vak voltam, de most már látok! Köszönöm, hogy feladtad az életed értem a kereszten, ezért örök életem lehet! És igazi, bővölködő élet, itt a Földön!"

Bieber hozzátette: "Köszönöm az ígéreted, amit tettél nekem! Köszönöm, hogy megvédesz a gonosz minden rejtett csapdájától! Megtiszteltetés, hogy szolgálhatok Neked életem minden napján!"

https://www.instagram.com/p/B8hnfKwn1bR

Az albumon szereplő dalok többsége tele van utalásokkal Bieber keresztény hitére vonatkozóan. Az album címével megegyező dalt, a "Changes"-t ("Változások") az énekes egy egyszerű mondattal zárja:

"Az emberek és a körülmények változnak, de Isten mindig ugyanaz marad."

https://www.instagram.com/p/B8iOh0QnJt1

Bieber nyíltan beszélt arról, hogyan segített neki a hite túljutni súlyos drogfüggőségén. "Eldöntöttem, hogy felhagyok a drogokkal, mert úgy éreztem, haldoklom; a biztonsági csapatom bejött éjjel a szobámba, hogy ellenőrizzék a pulzusom. Az emberek nem tudják milyen súlyos, és szörnyen ijesztő volt." - nyilatkozta a YouTube-on futó, Seasons című dokumentumfilm legutóbbi epizódjában.

"Reggel felébredtem és az első dolgom volt, hogy bevegyem a tablettákat és elszívjak egy füves cigit, hogy elindítsam a napot" – tette hozzá. Majd reményvesztetten és magányosan Istenhez fordult segítségért: "Gyakorlatilag azt mondtam magamban: 'Isten, ha létezel, segíts túljutni ezen az időszakon, hogy letegyem a tablettákat, és ha ezt megteszed, befejezem a hátra maradt munkát' " - mondta.

"Tönkretettem a testem régen, most léptem a felépülés útjára, és próbálok vigyázni a testemre, arra, amit Isten adott nekem. Olyan sok ember van, akiben ott az ajándék és a lehetőség, hogy változtasson, és végül úgy végzik, hogy ezt elveszítik, vagy önző módon a saját javukra fordítják."

https://www.youtube.com/watch?v=Uz2-nYKCFIo

"Az emberek változnak, a körülmények változnak, de Isten mindig ugyanaz marad."


Bieber az Instagram-ot Isten magasztalására is használja:
"Örülj minden csodának és szépségnek, amit Isten tett az életedben! Isten meg fogja adni a szívednek vágyait." - írta egy posztjában, utalva a Zsoltárok könyve 37:4-re. Egy másik hittel teli posztban Bieber hálát adott Istennek, hogy "vezeti az útján": "Köszönöm, hogy megkönyörültél rajtam, kegyelmet adtál a fejlődésre, és mindenen át szeretsz!" - írta. "Nem számít, mi történik az életben, tudom, hogy te mindig jó vagy, és a szereteted irántam sohasem változik, bármit is teszek! Már akkor szerettél, mielőtt bármit is tettem volna azért, hogy megszerezzem, vagy kiérdemeljem ezt, és ezért mondok köszönetet Neked Jézus!"

Tavaly Bieber kipróbálta magát a dicséretvezetésben is, Judah Smith Los Angeles-i alapítású "Churchome" gyülekezetének színpadán: "Énekeltem a gyülekezetben aznap este. Isten egy nehéz időszakon vezet végig." - posztolta Instagram oldalára az énekes fellépése után. "Jézusban bízni a legrosszabb időkben is nagyon nehéz. De ő hűséges, hogy végig vigye, amit elkezdett."

A "Changes" ("Változások") legtöbb száma Bieber új feleségéről, Hailey-ről íródott, úgy említve, őt, mint "egy áldás az életemben", "meggyőzöl róla, hogy jó helyen vagyok" és "vajon milyenek lesznek majd a gyerekeink?" címekkel. Talán lehet valami abban is, hogy az album Valentin napon jelent meg.

"A gondolat, hogy a feleségemmel lehetek, mindig megnyugtat." – mondta Bieber egy csapat zenei újságírónak egy album-hallgatási bulin, Londonban, egyik este. "Ez az album határozottan róla és az iránta érzett szerelmemről szól."

"Ennél boldogabb már nem is lehetnék, hogy az emberek végre hallhatják ezt az albumot. Ennél büszkébb már nem is lehetnék rád, ennél jobban nem is szerethetnélek. Gratulálok ehhez a csodálatos albumodhoz, kicsim." - írta Hailey egy Instagram posztjában az album megjelenése után.

https://www.instagram.com/p/B8iO7zgFGmH

Korábban Hailey azt nyilatkozta az Elle magazinnak, hogy a hit jelenti az összetartó erőt a kapcsolatukban, amit a férjével együtt gyakorolnak. "A lehetőség, hogy megoszthatjuk ezt egymással – hogy létezik a hit és a szellemi kötelék köztünk – eléggé nehéz számunkra." - magyarázta a modell. "Ez a legfontosabb része a kapcsolatunknak, hogy együtt követhetjük Jézust, és tagjai lehetünk a gyülekezeti közösségnek. Ez a minden."

A "Changes" ("Változások") mostanra már bármely felületen elérhetővé vált.
https://open.spotify.com/album/63iWSELt9V1kV6RSMxN7Ii


Ezeket is ajánljuk


A színész drasztikus döntése a pornó-függősége miatt

Justin Bieber és Chandler Moore dicsőítő alkalma

Ann Voskamp betegsége, és hite