BETHANY HAMILTON CSALÁDJA

Izgalmas időszak köszöntött a hivatásos szörfös, Bethany Hamilton életébe, mivel megszületett második gyermeke. Nemrég jelentette be a büszke anya, hogy kisfia született."Nagy örömmel üdvözöljük Wesley Phillip Dirks fiunkat ezen a világon! Gyönyörű időszak ez, ahogy elkezdjük az életet így négyesben." - írta be Hamilton az Instagram oldalán.

"Hálásak vagyunk Istennek a két csodálatos srácunkért!!!"

Hamilton születése előtt titokban tartotta a baba nemét. A 28 éves szörfösnek és férjének, Adam Dirks-nek már van egy két és fél éves fia, Tobias, akire szintén nagyon büszkék szülei.

Bethany Hamilton családja


Bethany a nagy hír bejelentésével 2017 októberéig várt, akkor tett közzé egy képet, amelyen férjével és a hasát pusziló Tobias-szal van.

"Kimondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt az örömhírt!" - írta Hamilton a képhez, kiegészítve azt #Babyinthere #babyonboard (#Babavanott, #Babaafedélzeten) megjegyzésekkel."

A szörfös, színésznő és író szinte lehetetlennek tűnő küzdelmet folytatott az őt ért 2003-as cápatámadást követően. Elvesztette a karját, de a nehézségek feletti győzelme sokak számára erőt adott és példát mutatott. Ő is egy szókimondó keresztény, aki minden lehetőséget megragad, hogy bátorítson másokat arra, hogy bízzanak Istenben és az ő ígéreteiben, amikor nehézségekkel szembesülnek.