JUSTIN BIEBER KÖZÖS KERESZTSÉGE

A pop sztár Justin Bieber és a szupermodell Hailey Baldwin együtt keresztelkedtek meg, az eseményről az "Intentions" dal énekese úgy nyilatkozott: "Ez volt életem egyik legkülönlegesebb pillanata".A pár még 2018-ban házasodott össze, akik nemrég egy meghitt, családias szertartásnak lehettek részesei – derült ki Bieber egyik augusztusi posztjából. Bieber személyes szellemi mentora, a seattle-i Judah Smith pásztor vezette a két híresség közös megkeresztelkedését.

"A pillanat, amikor a feleségemmel együtt megkeresztelkedtünk" – írta Bieber egy Instagram posztjában megosztott képe alá. – "Ez volt életem egyik legkülönlegesebb pillanata. Nyilvánosan megvallhattuk a szeretetünk és bizalmunk Jézusban, a barátaink és a családunk előtt."

A Hillsong East Coast pásztora, Carl Lentz, a 26 éves énekes másik szellemi mentora hozzászolt a poszthoz: "Elképesztő. Szeretlek titeket." Lentz felesége, Laura hozzátette: "Gyönyörű".

A pop sztár Justin Bieber és a szupermodell Hailey Baldwin együtt keresztelkedtek meg


Jason Kennedy, korábbi házigazdája az azóta már megszűnt E! News-nak, Baldwin és Bieber-rel együtt keresztelkedett meg. Bieber posztja alatti kommentek között az újságíró azt írta: "Életem egyik legfelemelőbb pillanata volt, hogy együtt élhettem ezt át veletek".

Biebert először Lentz keresztelte meg még 2014-ben. Egy Oprah Winfrey-vel folytatott interjúból kiderült, hogy a Hillsong pásztora szétoszlatta a fiatal énekes köré gyűlt tömeget, túlzóan azt állítva, hogy legalább "egy millió paparazzi" követte őt.

Nehezen találva egy privát helyet, Lentz végül felhívta az egyik barátját, az NBA játékos Tyson Chandlert hajnali három óra körül, és megkérte, hogy hadd vehessék igénybe az ő medencéjét. A medencét bár nem használhatták, de Lentz elmondta Winfrey-nek, hogy a több mint két méter magas Chandler felajánlotta óriási fürdőkádját, ahol Bieber végül megkeresztelkedett évekkel ezelőtt.


Ezeket is ajánljuk


Tim Allen szívszorító története

Martin Luther King 50 éve halt meg

Amikor egy rapper megkeresztelkedik