A SZEXRŐL HOZOTT HITBELI DÖNTÉS EREDMÉNYE

Chancelor Jonathan Bennett, ismertebb nevén Chance, a rapper egy podcastban osztotta meg, hogy felesége személyes döntése a megkeresztelkedésről és a házasság előtti önmegtartóztatásról volt az, ami megmentette az életét.



Nemrégiben a rapper szerepelt az Apple Music's Beats 1 műsorban, a Nicki Minaj vezette Queen Radio műsorán, hogy új dalairól beszéljen. Az interjúban a chicago-i énekes mesélt új albumáról, A nagy nap-ról és a feleségével, Kirsten Corley-val való kapcsolatáról.

Feltárta Corley döntését a megkeresztelkedésről és arról, hogy tartóztatta meg magát a szextől a házasságkötés előtt, és elmondta azt is, hogyan mentette ez meg az ő életét is.

"Szeretném, ha meghallgatnátok egy dalt az albumról. Ebben van a legszebb versszak, amit életemben írtam", mondta a rapper Minaj-nak. "A címe 'Magasra jutunk.' "

Chance és felesége, Kirsten 2013 óta vannak kapcsolatban és 2015-ben született meg kislányuk, Kensli. Kirsten elhatározása, hogy a házasságkötésig önmegtartóztató életet él, jót tett a kapcsolatuknak, azonban Chance szerint, nagy hatása volt az életére is.

"Úgy értem, hogy a feleségem valóban megmentette az életemet azzal, hogy a házasság előtti önmegtartóztatást választotta és megkeresztelkedett."

Chance továbbá részletezte, hogy felesége hit iránti elkötelezettsége csodálatra készteti, ahonnan ő is erőt meríthet."Megváltoztatta az életét, ez nyilvánvaló. De visszatérve hozzám: az én életemet is megváltoztatta. Most már pontosan tudom, miben rejlik az én erősségem", állítja Chance.

Mint sokakat, egy olyan időszak hozta Chance-t közel Istenhez, amikor ő és Kirsten külön éltek, miután albuma, a Coloring Book elnyerte a Grammy-díjat.

Felesége személyes döntése a megkeresztelkedésről és a házasság előtti megtartóztatásról volt az, ami megmentette az életét


"Mindez a Coloring Book album után történt, miután megvallottam, hogy szeretem Jézust, meg ilyenek", mesélte Minaj-nak. "Soha nem lehetsz teljesen, igazán megszentelődve, így folyamatosan oda kell szánnod magad, naponként. A Grammy-t egyedül kellett végigcsinálnom. Sok mindent kellett egyedül végigcsinálnom. Így miután a barátnőm elég kegyes volt és visszamehettem hozzá, megváltoztatta az egész életemet." Ez az élmény összpontosította és mutatta meg Chance-nek,

ki az az egyetlen személy, akire minden egyes nap fel kell néznie: Istenre.

"Régebben olyan mélyen voltam, mint még soha. Tudom, hogy a rólam alkotott karikatúra extra pozitív. Pedig mélyebben voltam, mint életemben bármikor, és szó szerint le kellett térdelnem és meg kellett vallanom: 'Tudom, hogy nem tudom egyedül megoldani ezt a problémát'. De most itt vagyok, boldogabban, mint bármikor."

Chance és felesége második gyermeküket várják, boldogabbak, mint előtte bármikor.Az interjúban Minaj dicsérte Chance-t és rapper társát, Kanye West-et, amiért közösségi oldalaikat is felhasználják arra, hogy keresztény hitükről beszéljenek. Megosztotta azt is, hogy Kanye nemrégiben mesélt újjászületett hitéről.

"Néha a zeneiparban úgy hisszük, hogy más művészek nem hisznek Istenben vagy nem olyan szellemiségűek, mint mi vagyunk", meséli Minaj. "Aztán rátalálsz emberekre - ahogyan én Kanye-re és mesélt nekem újjászületett kereszténységéről."

"Ahogyan az én első benyomásom is az volt, mennyire büszke vagyok rátok, mert láthattam milyen béke van benne, ami felülmúl mindent. És ez az, amit az Úr ad neked. És szeretem, amikor látom a férfiakon, hogy eléggé férfiak ahhoz, hogy átöleljék az Istent."