JUSTIN BIEBER KERESZTÉNY FESTMÉNYE

A popsztár januárban jelentette be közösségi oldalán, hogy szeretne elárverezni egy keresztény témájú festményt, az értékesítésből befolyt összeget pedig a kaliforniai tűzvészben károsultak megsegítésére fordítaná.A festmény egy óriási keresztet ábrázol, amely egy zöld hegyvidéken helyezkedik el. A festmény a "Kálvária" címet kapta. "Minden befolyt összeg a kaliforniai tűzvész károsultjainak megsegítésére lesz fordítva!"- írta Bieber. A rajongók lelkesen és elismerően reagáltak. Bátorító és buzdító üzenetek érkeztek, melyekben támogatásukról biztosították Biebert és rajta keresztül a rászorulókat.

Bieber a valaha volt legpusztítóbb, "Thomas"-ként elnevezett tűzvész okozta pusztítást látva döntött úgy, hogy megpróbál valahogy segítenia bajba jutottakon. A tűz több mint 282.000 hektáron pusztított.

Bieber egyre többször és több helyen beszél Jézusról. A múlt hónapban közzétett egy képet, amelyen egy fehér tábla volt, rajta egy írással. Ezzel a képpel arra akarta ösztönözni rajongóit, hogy

szükség idején forduljanak Istenhez.

Justin Bieber, és az elárverezett, keresztény témájú festménye


Ez nem az első alkalom volt, amikor Bieber keresztény hitéről beszélt. Az elmúlt nyáron az énekes néhány hetes nyári szünetet tartott, lemondva a turnéja hátralévő koncertjeit. Ezt az időszakot Istennel akarta tölteni, számos Jézust dicsőítő alkalmakon vett részt.

Bieber augusztusban tért vissza, amikor egy videót tett közzé közösségi oldalán, amiben keresztény testvéreivel énekelve és táncolva dicsérik az Urat. A videót a következő üzenettel tett közzé:

"Nincs semmi szórakoztatóbb és fantasztikusabb, mint dicsérni Istenünket."

Néhány hónappal korábban Bieber könnyes szemmel vallott Isten szeretetéről azon a koncerten, amelyet az Ariana Grande énekesnő koncertjén bekövetkezett terrortámadás áldozatainak emlékére és a túlélők megsegítésére rendeztek. Akkor Bieber arra ösztönözte a közönséget, hogy imádják az Urat, és bátorított mindenkit, hogy támaszkodjanak a nehézségek és fájdalmak közepette támaszt adó és erősítő hitükre.

"Nem engedem el a reményt. Nem fogom elengedni a szeretetet. Nem fogom elhagyni Istent. Tegyünk mindnyájan így! Tartsunk ki Isten mellett!" - mondta. "Isten maga a jóság és világosság a sötétség idején. Isten van a középen, nem számít, mi történik a világon, Isten veled van és szeret téged, és Ő mindig veled volt, van és lesz."