NATALIE GRANT HÁLÁJA ISTENNEK

Grant, aki 1992 óta jelen van a zenei életben, egy interjúban elmondta a Christian Headlines számára, hogy bár látszólag most rengeteg a rajongója, de ez nem mindig volt így. Valójában több mint egy évtizedbe telt, mire számbeli növekedést tapasztalt.De most, a zeneiparban eltöltött közel 30 év után, Natalie egyszerűen hálás, hogy mégis az éneklésből élhet. "Csak hálás vagyok az Úrnak, hogy még mindig ezt csinálom" - mondta Grant a CH-nak. Grant számára, aki az új albuma, a No Stranger kiadására készül, azt szeretné, hogy a közönsége tudja, hogy nagyon hálás értük. "A női művészeknek általában korlátolt idejük van, ezért hálás vagyok Isten hűségéért velem kapcsolatban" - közölte.

Grant nemcsak a karrierjéért hálás. Miután pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála 2017-ben, ami veszélybe sodorta énekesi karrierjét, nagyon hálás, hogy meggyógyult és életben van. "Isten továbbra is rajtam tartotta a kezét a megpróbáltatásokon keresztül." osztotta meg Grant. Szinte elvesztette a hangját a pajzsmirigyrák miatt.

Grant általánosan elterjedt üzenete az, hogy Istennel minden lehetséges.

Ez az érzés átjárja minden dalát az albumából, a No Stranger-ből. Grant megosztotta, hogy ez az album sokban különbözik a többi munkájától, mert ezúttal semmit sem tartott vissza, ahogy Isten sem tartott vissza semmit, mikor visszaadta neki a hangját a rákkal való küzdelem után.

Grant a hallgatót akarja, aki a No Stranger című albumát meghallgatja, és akik hiszik, hogy olyan Istent szolgálunk, aki közel van és kedves a megtört szívűekhez. Grant szerint egyértelmű, hogy minden dalnak van célja, és Isten azokat használja a saját életében. Ebben az albumban Grant visszatér annak a gyökeréhez, aki ő, melynek középpontjában Isten és az életében rejlő hatalom áll. "Rájöttem és felismertem Isten jelenlétének erejét az életemben, a rák és az ijedtség ellenére"- közölte.

Grant általánosan elterjedt üzenete az, hogy Istennel minden lehetséges


Arra a kérdésre, milyen érzés volt, amikor rájött, hogy újra énekelhet, csak azt felelte, hogy a pillanat élénk az emlékezetében. "A hangomat folyamatosan újra edzettem, azonban a félelem, hogy újra énekelni fogok, megpróbáló volt. Emlékszem a zongoratanárra, akivel dolgoztam, hogy azt mondta nekem: 'csak hajrá', amit meg is tettem" - osztotta meg Grant.

Elmondható, hogy ez a pillanat tele volt nyers érzelemmel. Grant, aki akkoriban turnéra készült Danny Gokey-val, amit a karácsonyi szezonban az elmúlt években tett, emlékszik az Istentől érzett szabadságára és tekintélyére. Azt hirdette: "Istentől felhatalmazást kaptunk arra, hogy felrázzuk a sötétséget". Ez megmagyarázhatja, hogy Grant miért vágyik annyira arra, hogy kihasználja második esélyét.

Nemrégiben Grant úgy döntött, hogy kilép a kényelmi zónából, és arról beszél, hogy Krisztus híveinek beszélniük kell a faji egyenlőtlenség kérdéséről. Ez egy olyan lépésnek számított, mely szerinte nem volt túlságosan szimpatikus a rajongóinak. A nő kijelentette: "Nehéz volt, de ugyanakkor nem, mivel valóban helyes volt."


Ezeket is ajánljuk


Justin Bieber közös keresztsége

Az isteni tervben bízó baseball játékos

A hollywoodi sorozatsztár megtérése


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Grant nemcsak a karrierjéért hálás. Miután pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála 2017-ben, ami...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 1., csütörtök