KEVIN SORBO LEGÚJABB PROJEKTJE

Kevin Sorbo feladatának érzi annak a bizonyítását, hogy a tudomány és a vallás kéz a kézben jár. Sorbo John Lennox egykori oxfordi professzorral, mint matematikussal, filozófussal állt össze, hogy "kicsomagolja Isten teológiai és tudományos bizonyítékát", az új filmben "Árral szemben: Isten megtalálása a tudomány korában" címmel.És bár a veterán színész - a "Hercules" és az "Isten nem halott" főszerepeiről ismert, és rengeteg más filmben és műsorban szerepelt - az utóbbi években inkább hitprojektekbe merül, hitgyökerei mélyre nyúlnak. Valójában Sorbo egy evangélikus családban nőtt fel, és gyerekként aktívan vett részt egyházi eseményekben. "Szerda esténként volt egy találkozó a tizenévesek számára, majd vasárnap, természetesen templomba mentem" - mondta a "The Pure Flix Podcast" egyik legutóbbi epizódjában.

13 éves korában lenyűgöző találkozása volt a néhai Billy Graham-mel. Miután részt vett egy eseményen, ahol Graham több százezer ember előtt beszélt, Sorbo elmondta, hogy kényszerítést érzett, hogy beszéljen az egyik önkéntessel a rendezvényen. "Leültem a fűre ezzel a sráccal" - emlékezett vissza, megjegyezve, hogy a kereszténységről kezdtek csevegni. "Hirtelen egy kéz simította a fejemet, megfordultam, és ott volt Billy Graham. A telihold közvetlenül a feje mögött volt. Ez a ragyogás… mindig velem maradt."

Évekkel később Sorbo megosztotta a szórakoztató interakcióit egy könyvében, melynek címe: "Erőleves a léleknek: Billy Graham & Jómagam: 101 inspiráló személyes történet elnököktől, lelkészektől, előadóktól és más emberektől, Akik jól ismerik Őt." Miután Graham elolvasta Sorbo történetét, felkérte a színészt, hogy menjen turnéra a könyv népszerűsítése érdekében. Hihetetlen és megható teljes körű pillanata egy meggyőző, évtizedekig tartó hit történetének.

Sorbo John Lennox egykori oxfordi professzorral, mint matematikussal, filozófussal állt össze


Ma Sorbo hitüzenetével továbbra is inspirálja a közönséget. "Az árral szemben: Isten megtalálása a tudomány korában" az egyik legújabb projekt, melyben a keresztény hitet kutatja. Sorbo és Lennox összefogtak, hogy készítsenek egy dokumentumfilmet - egy olyan filmet, melynek mélyreható válaszai vannak, valamint segítenek a keresztényeknek megvédeni hitüket, és lenyűgöző összefüggéseket látnak a tudomány és a vallás között. Az "Árral szemben" november 19-én lesz az országos mozikban egy egyéjszakás Fathom Event keretén belül. "Annyit tanultam Johntól" lelkesedett Sorbo. "Hihetetlen volt."

A színész kitért arra, hogy milyen fontos segíteni a keresztényeket a keresztény hit védelmében. "A legnagyobb dolog, ami visszatartja a keresztényeket, az a bizalmatlanságuk. Olyan emberek keresnek fel bennünket, akik meg akarják érteni Isten tudományát" - mondta Sorbo.

Sorbo elmondása szerint Lennox képes a híres ateisták érveit megcáfolni a kedvesség, a szeretet és a logika segítségével, ami hihetetlenül hatékony. Sorbo az "Isten nem halott" című slágerfilmjének egyik sorához apellált az ateisták frusztrációkkal kapcsolatos zavartságának kezelésével, mivel gyakran hangoztatják a keresztény hitet. "Olyan ez, mint az 'Isten nem halott' egyik sora... miért haragszol annyira, olyan dologra, amiben nem hiszel?" mondta. "Mindig is szerettem ezt a sort, mert annyira igaz."


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Kevin Sorbo feladatának érzi annak a bizonyítását, hogy a tudomány és a vallás kéz a kézben jár. Sorbo...

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 5., péntek