DOLLY PARTON REGGELI RUTINJA

A countrysztár és híres emberbarát énekesnő, Dolly Parton közösségi oldalán megosztotta követőivel, hogyan kezdi mindennapjait, mi is a reggeli rutinja. Természetesen mindannyian szeretnénk megismerni szokásait, hisz az énekesnő és üzletasszony élete példaértékű és hihetetlenül eredményes.Dolly minden reggel imádsággal kezdi a napot, hogy Isten vezesse és irányítsa őt a döntései, a találkozásai, az aznapi történései során. Imádkozik Istenhez, hogy hozzon az életébe jó dolgokat, megfelelő embereket és vezesse át a megpróbáltatásokon és rossz dolgokon. "Arra kérem Őt minden nap, segítse az emberiséget, hogy találjon az Úrhoz, dicsőítsék Őt!"

Dolly reggeli imái segítenek neki a nagy és kis döntései meghozatalában egyaránt, erőt merít a kihívásokhoz és felfegyverkezve vág neki a napi kihívásoknak. Az énekesnőt évtizedek óta ismerik a hitoktatói szolgálatáról és a művészeti oktatási programok támogatásában végzett munkájáról is.

"Isten az embereken keresztül működik. Sosem tudhatjuk, hogy kit és hogyan használ a mi életünkben is. A New York Times bestseller-írója, Sarah Young Jézus hív – Jézus szólít című műve kapcsán sokszor az az érzésem, mintha Isten szólna hozzám azon a kis könyvön keresztül." - írta az énekenő a posztjában.

A countrysztár és híres emberbarát énekesnő, Dolly Parton közösségi oldalán megosztotta követőivel, hogyan kezdi mindennapjait


Az említett könyv 365 üzenetet tartalmaz, az év minden napjára egyet. A szerző minden nap egyes szám első személyben írt bátorítást ad, mintha maga Jézus tartotta volna a tollat az üzenetek írásakor, néhány kapcsolódó Szentírás-utalással együtt.

Íme egy részlet az egyikből: "Készítelek arra, ami a következő kanyar mögött vár rád az úton. Szánj időt rá, hogy elcsendesedj Jelenlétemben, hogy megerősíthesselek. Minél elfoglaltabb leszel, annál nagyobb szükséged van erre a Velem töltött időre. Annyira sokan azt gondolják, hogy a Velem töltött idő olyan luxus, amelyet nem engedhetnek meg maguknak. Ennek következtében a saját erejükre támaszkodva élnek és dolgoznak – egészen addig, amíg az teljesen el nem apad. Akkor pedig vagy Hozzám kiáltanak segítségért, vagy keserűen elfordulnak."

A világ minden tájáról osztották meg véleményüket Dolly napi rutinjával kapcsolatban a követők, több mint 100 000 reakció és több ezer hozzászólás érkezett a szeretett country sztár posztjához, mely igazolja bizonyságtételeink fontosságát és bátorító, motiváló voltát. Íme néhányan komment:

"Példa arra, hogyan éld meg a hited. Olyan sokan leckét vehetnének Dollytól"

"Valóban azt gondolom, hogy te vagy a legkedvesebb ember, akit valaha láttam vagy hallottam. Inspiráció vagy számomra."

"Gyönyörű vagy, és nagyon büszke vagyok rá, ahogy Megváltónkat dicsőíted. Köszönöm, hogy jó példát mutatsz és van bátorságod a cselekvésre."

"Ámen! Nem is olyan régen elmentem DollyWoodba, és volt egy látomásom, hogy találkozunk veled, és veled imádkozom Istenhez. Csodálom azt a hitet, amiről tudom, hogy benned van!"

"Köszönjük Dolly, hogy megosztottad velünk a szavaid!! Én is szeretem Istent, és szeretnék másokat is felemelni a Vele való járásban!!"

"Ámen, Dolly! Szeretek látni olyanokat, akik ennyire őszintén, mélyen és nyíltan megosztják a hitüket, anélkül, hogy félnének a következményektől. Példát mutatsz és bátorítasz engem is a cselekvésre."


Ezeket is ajánljuk


Világhírű tetováló művész: spirituális harc zajlik

Avril Lavigne Istenhez kiállt új dalában

Denzel Washington azonnali, keresztény üzenete Will Smithnek


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Dolly minden reggel imádsággal kezdi a napot, hogy Isten vezesse és irányítsa őt a döntései, a...

Közzétette: Nicelife2023. január 24., kedd