JUSTIN BIEBER ÉS CHANDLER MOORE DICSŐÍTŐ ALKALMA

Justin Bieber popzenész és Chandler Moore, amerikai keresztény zenész közösen készítettek, majd közzétettek egy videót, amely egyik dicsőítő alkalmukon készült.

A duó számos dalt adott elő együtt az utóbbi időben, többek között a "Jireh-Hogyan találjak Rád?" és a ”Jireh-Az irántunk való szeretet” dicséreteket Washingtonban és Kaliforniában. A zenészek érzelmileg és szellemileg is kapcsolódnak a dal központi témájához, Isten szeretetéhez. A Teremtés könyvében Jehova-jireh volt Izsák megkötésének helye, ahol Jahve azt mondta Ábrahámnak, hogy ajánlja fel fiát, Izsákot égőáldozatul. Ábrahám a helyet Istenről nevezte el, és kosot adott áldozatul Izsák helyett.

A 27 éves Bieber nyíltan vállalja keresztény hitét. Egy tavaly májusban adott mélyinterjújában Bieber a hírnévvel vívott harcát és a normális életért folytatott küzdelmét írta le. Feleségét, Hailey -t és Istennel való kapcsolatát annak köszönheti, hogy mélyebb értelmet keresett az életének, amit a hírnév és a vagyon önmagában nem tudott neki megadni.

A zenészek érzelmileg és szellemileg is kapcsolódnak a dal központi témájához, Isten szeretetéhez.

"Az Úr maga a kegyelem!" - mondja. "Minden alkalommal, amikor összezavarodunk és eltávolodunk, mindig visszafogad minket. Én így látom. És ekkor így szoktam szólni Hozzá: Hibáztam. Nem Veled jártam. De nem ülök szégyenemben. Bocsáss meg, fogadj vissza, vidámíts meg!" - mondta Bieber.

Bieber barátja, Chance habozás nélkül mondta el egy közös nyilatkozatban, hogy Isten az, aki segít neki és Biebernek eligazodni ebben a mindent felőrlő zeneiparban. "Mindkettőnk titkos hozzávalója Jézus!" - mondta Chance egy magazinnak. "Justin nem tévelyeg céltalanul. Jézushoz megy a problémáival, Jézushoz megy a sikereivel. Néha azért is fel szokott hívni, hogy beszélgessünk Jézusról."

Az énekes korábban csatlakozott a Hillsong egy dicsőítő alkalmához. Óva int a hírességek bálványozásától és bármely földi személybe vetett hittől, ahelyett, hogy az Istennel való kapcsolaton dolgoznánk. "Hiszem, hogy ez az egyetlen biztos alap az életben!" - mondta az interjúban. "Alapvetően sokan vesznek körül, és azt mondják rólam: 'Ennek a fickónak szikla szilárd kapcsolata van Istennel. Olyan, kapcsolata, amilyen nekem biztos nem lesz és nem lehet!' Ez azonban nem a valóság. A valóság az, hogy minden ember ugyanúgy elér Istenhez és bármelyikünk kiépítheti a létező legszorosabb köteléket az Úrral."

Alice Cooper hite

Kirk Cameron az igaz hitről

Britney Spears igeverssel válaszol