JUSTIN BIEBER ÉS CHANDLER MOORE DICSŐÍTŐ ALKALMA

Justin Bieber popzenész és Chandler Moore, amerikai keresztény zenész közösen készítettek, majd közzétettek egy videót, amely egyik dicsőítő alkalmukon készült.A duó számos dalt adott elő együtt az utóbbi időben, többek között a "Jireh-Hogyan találjak Rád?" és a ”Jireh-Az irántunk való szeretet” dicséreteket Washingtonban és Kaliforniában. A zenészek érzelmileg és szellemileg is kapcsolódnak a dal központi témájához, Isten szeretetéhez. A Teremtés könyvében Jehova-jireh volt Izsák megkötésének helye, ahol Jahve azt mondta Ábrahámnak, hogy ajánlja fel fiát, Izsákot égőáldozatul. Ábrahám a helyet Istenről nevezte el, és kosot adott áldozatul Izsák helyett.

A 27 éves Bieber nyíltan vállalja keresztény hitét. Egy tavaly májusban adott mélyinterjújában Bieber a hírnévvel vívott harcát és a normális életért folytatott küzdelmét írta le. Feleségét, Hailey -t és Istennel való kapcsolatát annak köszönheti, hogy mélyebb értelmet keresett az életének, amit a hírnév és a vagyon önmagában nem tudott neki megadni.

A zenészek érzelmileg és szellemileg is kapcsolódnak a dal központi témájához, Isten szeretetéhez


"Az Úr maga a kegyelem!" - mondja. "Minden alkalommal, amikor összezavarodunk és eltávolodunk, mindig visszafogad minket. Én így látom. És ekkor így szoktam szólni Hozzá: Hibáztam. Nem Veled jártam. De nem ülök szégyenemben. Bocsáss meg, fogadj vissza, vidámíts meg!" - mondta Bieber.

Bieber barátja, Chance habozás nélkül mondta el egy közös nyilatkozatban, hogy Isten az, aki segít neki és Biebernek eligazodni ebben a mindent felőrlő zeneiparban. "Mindkettőnk titkos hozzávalója Jézus!" - mondta Chance egy magazinnak. "Justin nem tévelyeg céltalanul. Jézushoz megy a problémáival, Jézushoz megy a sikereivel. Néha azért is fel szokott hívni, hogy beszélgessünk Jézusról."

Az énekes korábban csatlakozott a Hillsong egy dicsőítő alkalmához. Óva int a hírességek bálványozásától és bármely földi személybe vetett hittől, ahelyett, hogy az Istennel való kapcsolaton dolgoznánk. "Hiszem, hogy ez az egyetlen biztos alap az életben!" - mondta az interjúban. "Alapvetően sokan vesznek körül, és azt mondják rólam: 'Ennek a fickónak szikla szilárd kapcsolata van Istennel. Olyan, kapcsolata, amilyen nekem biztos nem lesz és nem lehet!' Ez azonban nem a valóság. A valóság az, hogy minden ember ugyanúgy elér Istenhez és bármelyikünk kiépítheti a létező legszorosabb köteléket az Úrral."


Ezeket is ajánljuk


Will Smith keresztény nagymamája

Világhírű tetováló művész: spirituális harc zajlik

Igeverssel megköszönt csillag


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Az énekes korábban csatlakozott a Hillsong egy dicsőítő alkalmához. Óva int a hírességek...

Közzétette: Nicelife2022. október 23., vasárnap