SADIE ROBERTSON ÜZENETE A KERESZTÉNYEKNEK

Az év elején megtartott, 2023-as Passió Konferencián a Kacsadinasztia sztárja, a keresztény író és influenszer, Sadie Robertson Huff arra bíztatta a keresztényeket, hogy ne válasszák külön a lelki életüket a hétköznapi, mások számára is látható életüktől.Robertson Huff hangsúlyozta, hogy a keresztényeknek nem szabad mások előtt, nyilvános helyeken, eseményeken titkolniuk Jézus Krisztussal való személyes kapcsolatukat, különösen akkor nem, ha lehetőség nyílik arra, hogy másoknak bizonyságot tegyenek az Úrról.

"Mivel Isten szelleme él bennünk, így hálával teli pillanatokat kell átélnünk akár egy élelmiszerboltban is, de ugyanilyen dicsőséges perceket kellene megélnünk minden helyen, ahol járunk, mivel az igazi és valódi megújulás ennek a hálatelt érzésnek köszönhetően fog elérkezni az életünkbe. Mindig azt mondjuk, hogy az ébredésre várunk: 'Istenem, hozz ébredést!'. Utána pedig azon tűnődünk, miért nem történik meg?! Nem hiszem, hogy ez azért van, mert Isten nem végzi el a dolgát. Szerintem azért, mert mi nem tesszük meg a saját részünket. Bárhová megyünk, az a csodák helye lehet! Bármerre megyünk, kell legyen egy pillanat, hogy megosszuk a jó hírt. De azt hiszem, ahhoz hogy ez megtörténjen, teljes szívből be kell fogadjuk az Örömhírt, amely folyamatos hálával kell betöltse szívünket!"

Sadie arra bíztatta a keresztényeket, hogy ne válasszák külön a lelki életüket a hétköznapi, mások számára is látható életüktől


Robertson Huff arra bíztatta Krisztusban élő testvéreit, hogy fontolják meg, hogyan teremthetnek lehetőséget a szolgálatra mások felé és hogyan érhetik el, hogy ne csak a gyülekezeti tagok felé történjen meg a bizonyságtétel.

"Csak azt akarom, hogy ráébredjünk arra a gondolatra, hogy az autónk, a pénzügyi osztályunk, az iskolánk, a lakásunk, ezek azok a helyek, ahol a legtöbb csoda megtörténhet velünk és bárkivel, hisz ezeken a helyeken zajlik az életünk! Ott vagyunk! És ahol mi vagyunk, ott jelen van Isten Szentlelke is! Van egy hely, ahol a lelki életünk zajlik, és vannak helyek, ahol a hétköznapi életünket éljük. Ez a két életszakasz nagyon sokszor nem olvad össze. Úgy gondolom, hogy nem szabad ezt külön válasszuk. Teret kell engednünk a lelki dolgainkról való beszédnek a hétköznapi életünk helyszínein is! Nem szabad ezt a kettőt elválasztanunk egymástól!"

A népszerű keresztény előadó arra is figyelmeztetett, hogy ne felejtsük el megbánni bűneinket az Úrnak! Sokszor, sokan természetesnek vesszük a bűnbocsánatot, mintha ez nekünk, keresztényeknek járna annak megvallása nélkül is!

"A legjobb, amit tehetsz, ha azt mondod: 'Jézusom, szükségem van rád! Légy része az életemnek! Nincs hatalmam arra, hogy a saját erőmből megtörjem a problémámat. Szükségem van a Szellemedre. Szükségem van a kegyelmedre! Szükségem van a bűnbocsánatodra!' Amikor a dolgok kezdenek személyessé válni Jézussal, azt hiszem, a bűnbánat természetessé fog válni."

Előadása végén Robertson Huff együtt imádkozott az résztvevőkkel
"Istenem, köszönöm, hogy Fiad meghalt a kereszten bűneim bocsánatáért, hogy reménységben élhessek. Szentlélek, kérlek jöjj az életembe! Őrizz meg azoktól a területektől, amelyek nem építenek, mégis igyekszem visszatérni oda. Istenem, kérlek szabadíts meg régi énemtől, és segíts az új énem szerint járni! Istenem, imádkozom, hogy az emberek észrevegyék a változást bennem. Kérlek add, hogy a körülöttem lévők feltegyék nekem a kérdést: 'Mi történt veled?'. Kérem mindezt azért, hogy kimondhassam a Te szent nevedet és dicsekedhessek Veled! Istenem, azért élek, hogy dicsőséget adjak Neked. Add, hogy az életem a Te nevedről szóljon! Imádkozom, hogy az életem élő tanúságtétel legyen a Te hűségedről, Uram. Add, hogy része legyek egy nemzedéknek, amely ébredést hoz e földre."

Louie Giglio lelkipásztor, az atlantai Passió gyülekezet tagjaként 1995-ben indította el a Passió mozgalmat. A 2023-as, januári Passió Konferencián különféle keresztény előadókat és vezetőket kértek fel, köztük Giglio tiszteletest, Jackie Hill Perry költőt, Tim Tebow amerikai futballjátékost és sokan másokat bizonyságtételre.


Ezeket is ajánljuk


Nem védőoltásra van szükségünk, hanem Jézusra!

A biblia változtatta meg az életem

Az aranyérmes olimpikon győzelme az Úrral


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Robertson Huff hangsúlyozta, hogy a keresztényeknek nem szabad mások előtt, nyilvános helyeken, eseményeken...

Közzétette: Nicelife2023. január 31., kedd