JANA KRAMER SZÍNÉSZNŐ A KERESZTSÉGÉRŐL

A 38 éves Jana Kramer megosztotta, hogy január 23-án megkeresztelkedett. A színésznő és country énekesnő az Instagramon posztolt egy videót a keresztségéről, később pedig egy fotót is közzétett, ahol többet is megosztott a történetéből."Ez az én csatakiáltásom" - írta Kramer a fotó képaláírásában, mely a keresztelőmedencébe való bemerítés előtti pillanatok egyikét mutatja. "Ez az a nap, amikor abbahagytam az egyedül járást. A szépség az, hogy... sosem voltam egyedül. Mindig velem járt... Csak nem gondoltam, hogy ezt megérdemlem".

Jana Kramer: "Évekig eltaszítottam Istent magamtól"
Jana Kramer számos televíziós sorozatban szerepelt, többek között a 'Friday Night Lights', a 'CSI: Crime Scene Investigation' és a 'Grey's Anatomy' című sorozatokban, de talán a legismertebb szerepe Alex Dupré a 'One Tree Hill' (Tuti gimi) című sorozatban. Kramer szerepelt a 'Dancing with the Stars' című műsorban is, és két stúdióalbumot, valamint számos kislemezt adott ki. Instagram posztjában Kramer elmagyarázta, miért volt nehéz számára bízni abban, hogy Isten nem hagyja el őt:

"Egy 'apafigurára' felnézve a múltammal nehéz volt hinni vagy vigasztalódni. Nem hittem, hogy maradni fog, hogy nem fog bántani engem. Így aztán éveken át eltaszítottam magamtól Istent. De tavaly a megtörtségben és az egészen egyedül töltött pillanatokban rájöttem, hogy nem vagyok igazán egyedül. Hogy Ő ott volt. Hogy Ő soha nem hagyott el. Isten csak arra várt, hogy eljöjjek hozzá. És megtettem... és ma nyilvánosságra hoztam a hitemet, és nagyon jó érzés tudni, hogy bármi is történik ezután ebben az életben, Ő mellettem van és velem jár. Isten veled is együtt jár minden jó és rossz időben, engedd be Őt. Remélem, ez bátorít valakit, hogy megtegye a következő lépést, mert nem vagy egyedül... Jézus nevében gyógyulás van".

"Ez az a nap, amikor abbahagytam az egyedül járást. A szépség az, hogy... sosem voltam egyedül. Mindig velem járt..."


Befejezésül a Jeremiás siralmai 3:22-23-at idézte, amely így szól: "Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! "

A kétgyermekes anyuka, Jana Kramer nem először beszél nyilvánosan a hitéről. A 2021-es apák napján az Instagram-sztorijában ezt írta: "A mai nap néhányaknak nehéz lehet. Tudom, hogy nekem évekig az volt, de a megbocsátás, a megértés és a növekedés gyönyörű dolog. Van valami, amit azonban megtanultam, és amiről ma a templomban beszéltek. Isten egy olyan apa, aki soha nem hagy el téged, mindig szeretni fog, bármi történjen is. Mindig ott lesz, hogy meghallgasson és szeressen téged. Hagyjátok, hogy szeressen benneteket." Abban az időben Kramer éppen válófélben volt a volt férjétől, Mike Caussintól.

A hét elején Kramer a nemrég bemutatott 'Redeeming Love' című filmről és arról írt, hogy milyen hatással volt rá Francine Rivers azonos című regénye. A következőket írta: "Megnézhettem az egyik kedvenc könyvem egyik előzetesét, amelyből film lett, és zokogok, ahogy eszembe jut a feltétel nélküli szeretet ereje, amit a saját életemben tapasztaltam."

Kramer több ezer választ kapott azoktól, akik vele együtt ünnepelték a keresztségét. Shawn Johnson East olimpiai tornász így kommentálta: "IGEN MAMA IGEN!!!! Annyira büszke vagyok rád!!!"

Színésznő társa, Candace Cameron Bure azt üzente: "Dicsértessék az Úr! És az összes angyal énekelt a mennyben és örvendezett! Dicsérjétek az Ő szent nevét!!! A hitben tett lépés örök jutalmat arat."


Ezeket is ajánljuk


"Istenben hiszek, előtte hajtok térdet"

Liam Neeson és a némaság

Letitia Wright, a fekete párduc sztárja


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Éveken át eltaszítottam magamtól Istent. De tavaly a megtörtségben és az egészen egyedül töltött...

Közzétette: Nicelife2023. február 15., szerda