TIM TEBOW ÚJ GYERMEKKÖNYVE JÉZUSRÓL

Tim Tebow új gyermekkönyvet írt, hogy a gyerekeknek Jézusról meséljen és segítsen nekik megbirkózni egyediségükkel.Tim Tebow nemrégiben adott ki egy gyermekeknek szóló könyvet annak reményében, hogy velük is megoszthassa az örömhírt, tudhattuk meg az általa Christian Headlinesnak adott interjúból. Tebow az ESPN sportcsatorna népszerű egyetemi amerikai futball játékelemzője, kétszeres Florida Gators országos bajnok, az NFL amerikaifutball-szövetségben szereplő egykori irányító, jelenleg pedig a New York Mets profi baseballjátékosa. Tim Tebow "Bronco és barátai" című könyvét saját kiskutyája inspirálta, mely jelen pillanatban New York Times Bestseller.

A könyv figyelemmel kíséri Bronco (ami véletlenül pont annak a csapatnak a neve, mely játékosául választotta Tebowt az NFL-ben) és barátai kalandjait, amint egy mulatságra tartva egymást bátorítják közös útjuk során. A történet minden szereplőjének megvan a maga kihívása: Broncónak rossz a látása, Ethan, a madár nem tud repülni, Alexis, a kecske pedig nem tudja abbahagyni a tüsszögést. Chelsiet, a nyulat az aggasztja, hogy a nagy fülei útban vannak.

A Christian Headlinesnak adott interjúban Tebow azt mondta, Bronco legfőbb feladata a könyvben az, hogy rámutasson a gyerekek számára, hogy nekik is van a céljuk és rendeltetésük az életben, miközben arra bátorítja a gyerekeket, hogy megértsék és kezelni tudják egyéni adottságaikat.

Tim Tebow új gyermekkönyvet írt, hogy a gyerekeknek Jézusról meséljen és segítsen nekik megbirkózni egyediségükkel.


Tim Tebow számára nem újdonság a speciális szükségletekkel rendelkező gyerekek támogatása: idén február 12-én immáron hetedik alkalommal került megrendezésre az ő és Tim Tebow Foundation nevű alapítványa által szervezett "Night to Shine" (magyarul: "Egy est, hogy tündökölj") nevű esemény. A hivatalos weboldal szerint

ezen rendezvény egy olyan diákbál, melynek középpontjában Isten szeretete áll és felejthetetlen élményt nyújt a 14 év fölötti speciális igényű személyek számára.

Tim Tebow könyve érinti az önérték témáját, amely számára a legjelentőségteljesebb szempont a könyvben. "Amikor megértjük, hogy mennyire értékesek vagyunk, minden más megváltozik", magyarázza. "Hogy szeretetben lettünk teremtve, szeretet által, a szeretetért. Hogy mindannyian egyediek vagyunk, hogy különlegesek vagyunk, és ez tesz téged csodálatossá". A könyv szereplői végül mind rájönnek, hogy a legnagyobb hiányosságuk valójában a legnagyobb képességük.

Tebow a Good Morning America-nak adott interjúban ezt mondta: "Én nem hiszek abban, hogy Istenünk hibázott. Ő senkin nem ejtett egyetlen hibát sem. Nem számít, hogy mik a képességeid, hiányosságaid, hogy honnan jöttél, milyen a bőrszíned, egyik sem számít... Ő nem követett el hibát... mi mind rendkívülien és csodálatosan lettünk teremtve."

Mikor a COVID-19 vírussal való együttélés időszakáról van szó, Tebow azt mondja: "A COVID nem érte Istent váratlanul. Megtanultam, hogy hatalmas szíve van az embereknek és segítenek azokon, akiknek arra szükségük van, küzdjenek akár nagyobb, akár kisebb nehézségekkel. Az emberek oly sok módon léptek már oda Istenhez és engedték, hogy valami jóra használja őket és képességeiket."


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Tim Tebow új gyermekkönyvet írt, hogy a gyerekeknek Jézusról meséljen és segítsen nekik megbirkózni egyediségükkel.

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 11., vasárnap