JUSTIN BIEBER A FÉLELEMRŐL ÉS A SZORONGÁSRÓL

Az elmúlt néhány hónapban Justin Bieber, popsztár minden eddiginél nyíltabban beszélt személyes lélekfejlődésével kapcsolatos harcairól, valamint arról, hogy mindenkor Istenre támaszkodik, aki átvezeti a küzdelmeken.Februárban arról számoltak be, hogy Bieber a depressziója miatt kezelésben részesül, márciusban pedig szünetet tart a zenélésben, hogy figyelmét néhány mélyen gyökerező probléma orvoslására, valamint Hailey Baldwin modellel kötött házasságának megerősítésére összpontosítsa.

Egy Instagram-bejegyzésben az énekes őszintén vallott a rajongóinak állapotáról, és imára is kérte őket. "Csak szerettem volna leírni nektek néhány gondolatot, remélve, hogy az, amit átélek, az megérint benneteket." - írta. "Sokat küzdöttem. Mostanra azonban rendkívül zavartnak és feszültnek érzem magam…" Az énekes írt Isten nagy hűségéről, az ima erejéről és emberi állapotának gyarlóságáról.

"Isten hűséges, és az imáid valóban működnek, hála Neki! Ez a legemberibb, legesendőbb időszak, amivel valaha is szembe kellett néznem." Ezt követően Bieber ismét az Instagramon osztotta meg gondolatait a félelem és a szorongás feloldásáról, valamint arról, hogy egyedül Krisztusban találja meg a reményt és az önazonosságot.

Az elmúlt néhány hónapban Justin Bieber, popsztár minden eddiginél nyíltabban beszélt személyes lélekfejlődésével kapcsolatos harcairól..


A 'Sajnálom' című dalában az énekes néhány erőteljes igeverset is idézett, úgy mint a II.Timóteus 1:7, Máté könyve 11:28 és János könyve 3:16 verseit:

"Ne hagyd abba a harcot, a csatát már megnyerték. Harcolj azért, amit szeretsz, és akit szeretsz, ne hagyd, hogy a félelem és a szorongás győzzön. Isten nem a félelem szellemét adta nekünk, hanem az erő, a szeretet és a józanság szellemét! Nem hittem el az igazságot magamról! Nem hittem el, hogy szeretnek, nem hittem, hogy megbocsátottak, nehéz volt ezt szívből elfogadnom.

Szégyenkezve lehajtom a fejem, és elmerülök a szomorúságtól azok miatt, akik elárultak engem. Jézus szabadságot adott nekem, és a Krisztus megismerésére való törekvés soha nem ér véget. Isten soha nem változik, ugyanaz tegnap és mindörökké. Ő mindig jó! Nem félek kiszolgáltatott lenni előtte. Ereje a mi erőtlenségünkben erősödik meg.

Isten nem fél a fájdalmadtól és a megtörtségedtől, Ő olyankor felemel és támogat. Jöjjetek énhozzám, kik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugtatlak benneteket! Ezek Jézus szavai! Erő és remény van benne! Szeret és törődik veled! Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyetlen fiát adta, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen! Te az vagy aki, és Ő elfogad olyannak amilyen vagy! Szeret és megbocsát, és a karjaiba zár minden alkalommal, amikor elrontod. Ő egy tökéletes és szerető Isten, aki végtelen szeretettel szeret téged!"

Mielőtt a popsztár Krisztust, mint Megváltót megismerte volna, Bieber folyamatosan kábítószerrel való visszaélései, törvénysértései és obszcén megnyilvánulásai miatt került a címlapokra.

Az egykor általunk "rosszfiúként" ismert énekes most arra használja a közösségi oldalát, hogy rávilágítson gyarló emberi mivoltára, Isten gyógyító erejére és arra a menedékre, amely egyedül Krisztusban található!


Ezeket is ajánljuk


Egy királynő, aki Jézusról beszélt

Candace Cameron Bure Krisztust hirdető magatartása

Popsztárból lett keresztény újságíró


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Az elmúlt néhány hónapban Justin Bieber, popsztár minden eddiginél nyíltabban beszélt személyes...

Közzétette: Nicelife2022. március 3., csütörtök