AMIKOR EGY RAPPER MEGKERESZTELKEDIK

A keresztény rapper, Lecrae 2019. szeptemberének közepén Izraelbe utazott,
ahol megkeresztelkedett a Jordán-folyóban.Lecrae Devaughn Moore, 2019. szeptember 19.-én osztotta meg Instagram-követőivel, hogy ez alatt az utazás alatt megkeresztelkedett a Jordán-folyóban.

"Ma megkeresztelkedtünk a Jordánban", írta a 39 éves énekes. "Abban a folyóban, amelyben János is megkeresztelte Jézust. Viccesen megjegyeztem, mielőtt bemerítettek, hogy ha egy galamb leszállna itt, mint akkor Jézusra, hát tesó... szívinfarktust kapnék. Csak vigyetek a mennybe, mert az Úr túl hangosan szólít! Nézzétek meg a képeket. Szeretem a Jordánt, mindazért a jelképrendszerért, amit hordoz. Ez volt az ígéret földjének határa. A biztonság és védelem jelképe volt. Benne megkeresztelkedni számomra hihetetlen élmény volt."

A keresztény rapper, Lecrae Izraelbe utazott, hogy megkeresztelkedjen a Jordán folyóban


"Íme egy érdekesség. A merítkezés nem Keresztelő Jánossal kezdődött. Ez egy zsidó rituálé, amelyet mikvah-nak hívnak. Ez egy héber szó, melynek jelentése vizek találkozása", folytatta Lecrae. " A bemerítkezés egy mikvah-ba egyszerre jelenti a halált és a feltámadást. Amikor feljössz a vízből, új teremtményként jössz vissza az életbe."

"Amikor bemerítettek Krisztusba (nemcsak a vízbe), új teremtmény lettem: 'Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt és íme: új jött létre.' Minél többet tanulunk a zsidó forrásból, annál több igazságra derül fény."


Ezeket is ajánljuk


Valósítsd meg azt az éned, akinek Isten teremtett!

A "Fekete Párduc" csillaga, Chadwick Boseman hite

Helyezzük Isten királyságát a politika elé