A BIBLIA MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEMET

Tori Kelly, a Grammy-díjas énekes, aki nagy sikereket ért el a világi és a keresztény zene világában, úgy véli, hogy az ima és a biblia nélkülözhetetlen az életéből. Valamint a szentírás rendszeres olvasása "döntő" az Istennel való járásnál.A 26 éves Kelly egy nemrégiben a YouVersion-nel készített interjúban megosztotta szellemi útját, keresztény gondolatait és nevelését. "A hitem volt számomra minden. És így nőttem fel a gyülekezetben, de úgy gondolom, hogy sokak életében akik felnőnek a gyülekezetben elérkezik a pont amikor ezt az egészet a sajátjuknak érzik, és már az egész nem arról szól, amit a szüleik mondanak vagy hisznek." nyilatkozta. "Valósággá válik a számukra, mert ekkor megtapasztaljuk Isten jelenlétét, ez az a pillanat amikor már tudod, hogy ez a saját hited." Kelly a napi szellemi fegyelem fontosságáról is beszélt - mint mondta

"imádkozni és minden egyes nap időt tölteni Istennel."

"El kell határozni magunkat, hogy Istennel beszélgetni fogunk naponta" közölte, és elmondta, hogy mennyire fontos a biblia rendszeres olvasása. "Úgy gondolom, hogy számomra ez a valódi élet. Nem igazán tudom, hogyan magyarázhatnám másként, mint nélkülözhetetlen és alapvető fontosságú." Az énekes hozzátette, hogy akik eltávolodnak a Bibliától, gyakran nem veszik észre a döntéseik hatását, csak később, amikor valami nem jól megy.

A Grammy-díjas énekes, úgy véli, hogy az ima és a Biblia nélkülözhetetlen az életéből


Kelly szerint a bibliaolvasás és a lelki egészség hatása az első napon valószínűleg nem lesz látható, ám ez - akárcsak a rendszeres edzés eredménye – idővel észrevehető majd. "Remélhetőleg majd a barátaid is elkezdik észrevenni, hogy valami más." - mondta. A teljes interjú megtekinthető az alábbiakban:


Ezeket is ajánljuk


Popsztárból lett keresztény újságíró

Hollywoodi színésznő Istenről

Selena Gomez szervátültetése és hálája