NICK VUJICIC ÉS FELESÉGE IKREKET VÁR

A végtagok nélkül született híres misszióvezető, Nick Vujicic örömmel tudatta mindenkivel, hogy a feleségével, Kanae Miyaharával ikreket várnak."Boldog apák napját kívánok minden édesapának! Számomra a mai apák napja minden eddiginél különlegesebb!" – mondta Nick a Facebook oldalán közzétett videójában, amit az ikrekről készült ultrahang-felvételt mutató monitor előtt állva készített.

Nicknek és Kanae-nak már van két gyermeke, Kiyoshi, aki 2013 februárjában, és Dejan, aki 2015 szeptemberében született. Nick a posztjában megköszönte a rengeteg ember imádságát érte és a családjáért! "Hatalmas és csodálatos az Úr!" – írta.

"Milyen csodálatos apák napi ajándék! A legszebb ajándék a legcsodálatosabb Édesapától, a mennyei Atyánktól. Legyetek áldottak!" – írta az egyik kommentelő.

Nick, az "Élet végtagok nélkül" segítő misszió alapítója tetra-amelia szindrómával született, emiatt kar és láb nélkül kell élnie az életét. Mindenféle megpróbáltatás ellenére, Nick napjaink leginspirálóbb szónokává és írójává vált. Nick nemrégiben elhunyt lelkipásztor édesapja, Boris nagyon sokszor imádkozott azért, hogy

a fia az Úr kegyelméből egyre több embert tudjon
bátorítani és támogatni világszerte.

Egy rövid interjúban elmondta, mennyire büszke a fiára, és nagyon hálás az Úrnak, hogy a tökéletlenség ellenére kiváló férfi lett a fiából. "Isten kegyelméből fontos és nemzetközileg ismert, befolyásos emberré vált. Bámulatos, ahogy Isten kihozott bennünket ebből a helyzetből, és előnyünkre fordította Nick fogyatékosságát, amellyel nemcsak a hasonló helyzetben levőket képes motiválni, hanem az egész világot is. Csodálatos, ahogy használni tud minket az Úr, ha nyitottak vagyunk, és engedelmeskedünk neki!" – nyilatkozta Nick édesapja.

Nick Vujicic feleségével, Kanae Miyaharával


Boris elmondta, hogy nagyon örömteli és boldog esemény volt, amikor Nick és Kanae összeházasodott. Boris hozzátette, számára ez elképzelhetetlen volt, amikor Nick megszületett. "Az esküvő nagyon megható és áldott esemény volt, a házasságukat a gyermekeik születése koronázta meg" – mondta Boris.

Nick az elmúlt időszakban többször is beszélt a gyermekkoráról. Elmondta, hogy a szülei sosem kezelték úgy, mintha fogyatékos lenne. Bátorították, hogy ő is ugyanolyan értéket képvisel, mint mások, hiszen mindnyájunkat Isten teremtett. Nem engedték, hogy áldozatként tekintsen magára, hanem arra buzdították, legyen kreatívabb és elszántabb, mint a társai.

"Nagyon nehéz volt nekik – mondta a szüleiről Nick. – De minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy bátor, félelem nélküli, boldog, teljes értékű ember legyek; és Istennek hála, ez sikerült is!"

"Ezért is döntöttem úgy, hogy másokat is bátorítani fogok. Másoknak is érezniük kell, nem lenne szabad amiatt keseregni, ami hiányzik az életünkből, hanem igenis azért adjunk hálát, amink van. Mert az Úr mindenkit megáld. Nekem nincsenek karjaim és lábaim, de megadatott, hogy a Föld teljes szépségét és az Úr teljes áldását észrevehetem, mert van látásom, jók a szemeim! Elmondhatatlanul nagy kincs! Erre akarok koncentrálni, és nem azzal tölteni a napjaimat, hogy azon kesergek, ami nincs. Hálás vagyok minden percben Istennek a rengeteg jóért, amit ad a számunkra."