CHUCK NORRIS HITRŐL, SZTÁRSÁGRÓL

A hamarosan Magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről. Elmondta, hogy milyen személyiségromboló hatással volt rá az, amikor sztár lett, de felesége segítségére volt, hogy visszataláljon a helyes útra.Magyarországra a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági akcióját jön népszerűsíteni, hiszen ő maga is baptista keresztény. Norris indítja útjára majd az országos akciót, amely során cipősdoboznyi

ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek.

"Nagyon szegény családban nőttem fel, és apám alkoholista volt, aki nem igazán volt jelen az életemben. Ráadásul az Egyesült Államokon belül sokszor költöztünk másik városba, így akkoriban a karácsony egyáltalán nem jelentett számomra igazi ünnepet. De tudtam, hogy ezen változtatni akarok!"

A hamarosan Magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről


Elmondta, hogy a hosszú és kiegyensúlyozott élet titka a feleségével közös hite.

"Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, de közben a személyiségem is megváltozott, kiállhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, és végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban."


Ezeket is ajánljuk


Ima a díjátadó gálán

Az OnlyFans sztár, Blac Chyna újjászületése

A 85 éves ateista megtérése