CHUCK NORRIS HITRŐL, SZTÁRSÁGRÓL

A hamarosan Magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről. Elmondta, hogy milyen személyiségromboló hatással volt rá az, amikor sztár lett, de felesége segítségére volt, hogy visszataláljon a helyes útra.Magyarországra a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági akcióját jön népszerűsíteni, hiszen ő maga is baptista keresztény. Norris indítja útjára majd az országos akciót, amely során cipősdoboznyi

ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek.

"Nagyon szegény családban nőttem fel, és apám alkoholista volt, aki nem igazán volt jelen az életemben. Ráadásul az Egyesült Államokon belül sokszor költöztünk másik városba, így akkoriban a karácsony egyáltalán nem jelentett számomra igazi ünnepet. De tudtam, hogy ezen változtatni akarok!"

A hamarosan Magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről.

Elmondta, hogy a hosszú és kiegyensúlyozott élet titka a feleségével közös hite.

"Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, de közben a személyiségem is megváltozott, kiállhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, és végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban."

Forrás: borsonline.hu

EZEKET LÁTTAD MÁR?

Chris Pratt Istenbe vetett hite

Házassági tanácsok Jeremy Camp és felesége új könyvében

Mi történt Mel Gibson-nal?


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!