AZ ÚR A SÖTÉTSÉG KÖZEPETTE IS JÓ

Néhány héttel ezelőtt az egyesült királyságbeli Manchester városában terroristák bombát robbantottak Ariana Grande koncertjén. 22 ember meghalt, és rengetegen megsérültek.Manchester lakói és sokan mások szerte a világból összegyűltek együtt gyászolni az elhunytakat. Ariana Grande jótékonysági koncertet szervezett "One Love Manchester" címmel, amelyen Grande mellett Justin Bieber, Kate Perry és még sokan mások is felléptek.

Habár a rendezvényt már a terrortámadás előtt leszervezték, a támadás után nagyobb figyelmet kapott, mivel végül az áldozatok emlékére, a sérültek és az elhunytak hozzátartozóinak megsegítése céljából rendezték meg.

A popénekes, Justin Bieber, aki az elmúlt néhány évben egyre többször tett bizonyságot a keresztény hitéről, a koncertre látogatókat a remény üzenetével bátorította.

"Az Úr a sötétség közepette is jó. Az Úr az ördög munkájának közepette is jó. Az Úr a világban zajló mindenféle gonoszság és bántalmazás közepette is jó. Az Úr mindig, minden körülményben jó, és Ő szeret minket, velünk van, és értünk van!"

"Imádkozzunk azokért, akik elvesztették a szeretteiket a támadás során! – folytatta Bieber. – Szeretünk titeket, imádkozunk értetek, felemeljük a fájdalmatokat az Úrhoz" – fejezte be az énekes.

Az elmúlt héten Bieber közzétett egy posztot az Instagram oldalán. "Követlek, Jézus!"