AZ ÚR A SÖTÉTSÉG KÖZEPETTE IS JÓ

Néhány héttel ezelőtt az egyesült királyságbeli Manchester városában terroristák bombát robbantottak Ariana Grande koncertjén. 22 ember meghalt, és rengetegen megsérültek.Manchester lakói és sokan mások szerte a világból összegyűltek együtt gyászolni az elhunytakat. Ariana Grande jótékonysági koncertet szervezett "One Love Manchester" címmel, amelyen Grande mellett Justin Bieber, Kate Perry és még sokan mások is felléptek.

Habár a rendezvényt már a terrortámadás előtt leszervezték, a támadás után nagyobb figyelmet kapott, mivel végül az áldozatok emlékére, a sérültek és az elhunytak hozzátartozóinak megsegítése céljából rendezték meg.

A popénekes, Justin Bieber, aki az elmúlt néhány évben egyre többször tett bizonyságot a keresztény hitéről, a koncertre látogatókat a remény üzenetével bátorította.

"Az Úr a sötétség közepette is jó. Az Úr az ördög munkájának közepette is jó. Az Úr a világban zajló mindenféle gonoszság és bántalmazás közepette is jó. Az Úr mindig, minden körülményben jó, és Ő szeret minket, velünk van, és értünk van!"

"Imádkozzunk azokért, akik elvesztették a szeretteiket a támadás során! – folytatta Bieber. – Szeretünk titeket, imádkozunk értetek, felemeljük a fájdalmatokat az Úrhoz" – fejezte be az énekes.

Az elmúlt héten Bieber közzétett egy posztot az Instagram oldalán. "Követlek, Jézus!"


Ezeket is ajánljuk


Gera Zoltán bizonyságtétele

Chuck Norris hitről, sztárságról

Nem védőoltásra van szükségünk, hanem Jézusra!