HELYEZZÜK ISTEN KIRÁLYSÁGÁT A POLITIKA ELÉ

Lecrae arra szólítja fel a keresztényeket, hogy helyezzék Isten királyságát a politika elé.A Grammy-díjas hip hop előadó Lecrae úgy véli, hogy Amerikában "szellemi háború zajlik", és az emberek félre vannak vezetve, hogy ki az életük tényleges irányítója. A rapper ezt írta Instagram oldalán "Két királyság van a háborúban. Az ember birodalma és Isten királysága. Melyiknek van igazi ereje? Melyik vezeti valódi szabadsághoz az embereket? Hiszem, hogy Isten megpróbál minket, hogy ne bálványozzuk az emberi birodalmat, vagy az ezáltal nyújtott 'szabadságot' " – tette hozzá. "Az ördög cselt sző, viszont Istennek van terve." Bejegyzését azon a napon osztotta meg, amikor az amerikai Capitolium épületét erőszakos zavargók támadták meg.

Másnap aztán Lecrae egy 11 perces videóban még jobban kifejtette álláspontját. "Nincs semmi baj egy nemzettel, de ha a reményedet csak belé veted, akkor egy bálvánnyal találod szembe magad, ami soha nem fog megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyeket vele szemben támasztasz", magyarázta. "A rossz oldalon találod magad a világtörténelemben. Isten királyságának lesz egy Királya, ahol igazságosan fog uralkodni. De a földi birodalom el fog múlni. Azt hiszem sok embert fogva tart most ez a birodalom. Ez nem azt jelenti, hogy vond ki magad a politikából, és ne legyen polgári felelősség tudatod. De azt kell mondanom, hogy tudasítanod kell magadban, hogy bármerre is jársz az Isten Királyságát képviseled".

Lecrae arra szólítja fel a keresztényeket, hogy helyezzék Isten királyságát a politika elé


Más keresztény vezetők is arra bíztatják a hívőket, hogy Istent keressék először. Országszerte, több keresztény vezető adott hangot aggodalmának, a Capitoliumot megostromló erőszak és káosz miatt, valamint az amerikai politikai vezetők bálványozásának széles problémájával kapcsolatban.

John Hagee lelkész, a texasi San Antonio-i Cornerstone gyülekezet pásztora, Trump buzgó támogatója a Capitolium támadóit "lázadó csőcseléknek" nevezte. "A Titkosszolgálatnak kellett kikísérnie az Egyesült Államok alelnökét, hogy biztonságban tudja elhagyni a Capitolium épületét", – mondta Hagee. "Lövések dördültek. Könnygázt vetettek be a Capitol körcsarnokában. Embereket gyilkoltak meg…ez törvénysértés volt. A Capitolium megtámadása nem hazafiasság volt, hanem anarchia." Paula White-Cain pásztor, szintén Trump elnök egyik keresztény tanácsadója azt mondta, hogy Amerika "mélyen megosztott" és, hogy "reményem soha nem nyugszik senkiben, egyetlen emberben sem. Reményem Jézus Krisztusban van."


Ezeket is ajánljuk


Katy Nichole csodálatos útja a sikerig

Kirk Cameron az igaz hitről

Naomi Scott hitének és karrierjének kapcsolatáról vallott


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Lecrae arra szólítja fel a keresztényeket, hogy helyezzék Isten királyságát a politika elé. Két...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 16., péntek