MR. T, A BÁTOR KERESZTÉNY

Az ikonikus színész és egykori birkózó, Mr. T közösségi oldalán a bátor kereszténységről beszélt, és kijelentette, hogy soha nem hagyja, hogy a hírnév megakadályozza őt abban, hogy a nagy nyilvánosság előtt is hűséges maradjon az Úrhoz és felvállalja hitét.A hollywoodi legenda elárulta, hogy meghívták, hogy prédikáljon a gyülekezetében és nagy megtiszteltetésnek és hatalmas felelősségnek nevezte a lehetőséget. Elmondta, hogy nem akarja könnyelműen venni a prédikálás lehetőségét. "Ha Isten is úgy akarja, a legjobbat fogom kihozni magamból! Igyekszem végtelen alázattal hozzáállni ehhez a lehetőséghez."

A hitéről mindenkor nyíltan beszélő színész a bátor kereszténységről, hitünk nyilvános és mindenki előtt történő felvállalásának és hirdetésének fontosságáról is beszélt. "Tudom, hogy édesanyám nagyon büszke lenne, mert soha nem engedtem, hogy a hírnév vagy a siker megakadályozzon abban, hogy bátor keresztény legyek!" - írta a színész. Mr. T. üzeneteiben igyekszik másokat is bátorítani, és azt írta, tudja, hogy Isten soha nem teremtett senkit tökéletesnek, így az Úr megérti az emberek hibáit!

Az ikonikus színész és egykori birkózó, Mr. T közösségi oldalán a bátor kereszténységről beszélt


"De Krisztus meghalt a bűneinkért, feláldozta magát, amikor még bűnben voltunk! Most pedig hadd legyek őszinte! Soha nem állítottam, hogy bűn nélkül vagyok! Ó, igen! Bűnös vagyok! Rengeteg bűnöm van! De ISTEN Kegyelmes! ISTEN megbocsát és irgalmas! Micsoda áldás számomra és neked, hogy Isten soha senkit nem nevezett tökéletesnek vagy bűntelennek! Minden hibánkat és gyengeségünket ismeri. Meghalt, amikor még bűnben voltunk!" - írta bejegyzésében.

Mr. T arra buzdította az embereket, hogy ahelyett, hogy a múltra összpontosítanának, keressenek bocsánatot Krisztusban, találjanak vigaszt az evangéliumban, és tekintsenek előre a jövőre.

"Míg egyesek azzal vannak elfoglalva, hogy a múlton rágódnak, én a jövőmre tekintek, és hálát adok Istennek kegyelméért és irgalmáért. Mert ha valaki Krisztusban van, az új teremtmény. Jézus azt mondta: 'Aki köztetek bűntelen, az vesse az első követ a bűnösre.' " – írta Mr. T.

A színész számára nem idegenek az ilyen jellegű ösztönző üzenetek. 2021-ben arról beszélt, hogy két különböző betegséggel kell az emberiség szembenézzen: a COVID-19 járvánnyal és az emberek egymás iránti gyűlöletével. "A 'szeresd ellenségeidet' tanítás Jézus valaha tett egyik legnagyobb kijelentése! A szeretet ebben az esetben olyan szeretet, amely magától Istentől származik, mert másképp nem megy, az Úr nélkül nem megy!" – írta akkor közösségi oldalán.

"Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért,
akik üldöznek titeket."
(Máté 5:44)

Mr. T bejegyzéseiben leírta, mennyire fontos az életben az Istenre való támaszkodása és az az erőfeszítése, hogy ne hagyja, hogy a hírnév elhomályosítsa Krisztussal való kapcsolatát. A színész élete hatalmas bizonyítéka a hiteles hitnek és kapaszkodó azoknak, akik a kortárs kultúrában az igazsághoz való ragaszkodásért küzdenek.


Ezeket is ajánljuk


A rock and roll királya a királyok királyáról

Az egyik legismertebb spirituális szerző hatalmas változása

Friderika bizonyságtétele


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Krisztus meghalt a bűneinkért, feláldozta magát, amikor még bűnben voltunk! Most pedig hadd legyek...

Közzétette: Nicelife2022. december 13., kedd