MARK WAHLBERG: "NEM KEZDHETEM EL A NAPOT IMA NÉLKÜL"

A híres színész, Mark Wahlberg – akit legutóbb a 'Stu atya' című hitalapú filmjéről ismertek – az NBC 'Today' című műsorában azt mondta, hogy nem tudja elkezdeni napjait ima, és a Szentírás olvasása nélkül."Még a hitem ellenére sem erőltetem [a gyerekeimre]" – mondta a híresség. "De tudják, hogy apa nem kezdheti el a napot anélkül, hogy imádkozna, nem kezdheti el a napot anélkül, hogy el ne olvasná a Szentírást vagy elmenne a templomba. És remélhetőleg ahelyett, hogy ezt rájuk kényszeríteném, azt mondják majd: 'Nos, ha apunál működik, talán nekünk is működni fog', és valahogy maguktól is vonzódnak hozzá."

Áprilisban Wahlberg a CBN Faithwire-nek beszélt a filmről és a hitről tágabb értelemben, a színész megtapasztalta a megváltás csodáját személyes életében, és hiszi, hogy a kultúrán keresztül is hirdetnünk kell a kegyelem és a megbocsátás fontosságát.

Mark Wahlberg nem tudja elkezdeni napjait ima, és a Szentírás olvasása nélkül


"Ennek a filmnek nagyon világos üzenete van, hogy nem szabad lemondani az emberekről" - magyarázta a filmről, amely a néhai katolikus pap, Stuart Long életét mutatja be. "Nem fogunk hátat fordítani az embereknek az általuk elkövetett hibák miatt. El fogjuk mondani nekik az igazságot, és bátorítani fogjuk őket, hogy senki sincs túl a megváltáson, és támogatva, szeretve elfogadjuk olyannak, amilyen."

Az 51 éves színész azt mondta, hogy a legfontosabb célja a hit öröksége.

"Nem azért teszem mindezt, hogy tovább növeljem a karrierem, hanem azért, hogy a karrieremet jóra fordítsam, és Isten munkáját végezzem" – mondta Wahlberg. "Ha ez egy olyan film, amely valóban megváltoztatja az emberek életét, motiválja őket, és nagy dolgokra inspirálja őket, akkor tényleg csak ha egy ember is megtér általa, akkor nyugodt szívvel fogom átlépni a gyöngykaput."

Mark Wahlberg egy Instagram posztjában elárulta, hogy mindennap 2:30-kor kell, a következő dolga 2:45-kor az imádkozásra szánt idő (praying time). A következő program 3:15-kor a reggeli. Ennek megfelelően mindennap pedig 19:30-kor már alváshoz készülődik.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Még a hitem ellenére sem erőltetem [a gyerekeimre]" - mondta a híresség. "De tudják, hogy apa nem kezdheti...

Közzétette: Nicelife2022. október 7., péntek