STU ATYA

A film Stuart Long atya életét követi nyomon, aki bokszolóból lett pap, és számtalan embert inspirált az önpusztítástól a megváltásig tartó útja során.Long 2014-ben, 50 évesen halt meg, miután évekig szenvedett egy degeneratív betegségben, mely mozgásában is korlátozta. A bokszoló a montanai Helenából Hollywoodba költözött, abban a reményben, hogy beindulhat filmes karrierje. Ez azonban nem egészen úgy sült el, ahogy remélte. Los Angelesben Long megismerkedett egy hithű katolikus nővel, aki a vasárnapi iskolában tanított. Long azért, hogy megpróbálja elcsábítani a hitoktatót, elkezdett járni az istentiszteletekre. Végül abba is belemegy, hogy megkeresztelkedjen, csak azért, hogy katolikus barátnőjét feleségül vehesse. Keresztelőjén érzi meg az elhívást, majd számos akadályon át végül pappá szentelik.

Ekkortól haláláig mindenki csak úgy ismeri: Stu atya.

"Ennek a filmnek nagyon világos üzenete van, mégpedig az, hogy: nem szabad lemondani az emberekről! Nem szabad hátat fordítani az embereknek az általuk elkövetett hibák miatt. Hirdetni kell és bátorítani az embereket, hogy soha nincs késő Jézushoz térni. A megváltás öröme nem a vége, hanem a kezdete a legnagyobb csodának és nekünk, Krisztusban hívőknek támogatunk, szeretnünk és el kell fogadunk egymást olyannak, amilyenek vagyunk. Nincs rosszabb annál, mint amikor valaki közömbös lesz és feladja, mert elveszíti a reményt és nincs hite. Pontosan emiatt nem mondhatunk le az emberekről! Az emberek olyan gyorsan hátat fordítanak az egymásnak. Ez a negativitás olyan mértékben felerősödött, hogy nagyon nehéz már emlékeztetni az embereket az egymás szeretetének és támogatásának fontosságára. Az emberek – különösen együtt és Jézussal - hihetetlen dolgokra képesek." - nyilatkozta Mark Wahlberg, aki a főszerep mellett a saját pénzét is befektette a filmbe.

A film számtalan káromkodó kifejezést tartalmaz!


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Hazafutás

Imával nyert csaták

Végtelen hit


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm A film Stuart Long atya életét követi nyomon, aki bokszolóból lett pap, és számtalan embert inspirált az önpusztítástól a megváltásig tartó útja során.

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 7., szerda