A DISNEY SZTÁR MEGVALLOTTA HITÉT

A 'Szerelmes hangjegyek' című ifjúsági filmsorozat főszereplője, Joshua Bassett meglepő kijelentést tett, amikor átvehette a díjat a 'Kedvenc Férfi TV-sztár' gyermekműsor kategóriájában.Miután köszönetet mondott a rajongóinak, a szereplőtársainak és a Disney sorozat stábjának, a 22 éves színész így folytatta: "Szeretném megköszönni Megváltómnak, Jézus Krisztusnak. Sok olyan ember van itt, akik terhet cipelnek, akiknek megtört a szívük, és az élet próbára tette őket. Azért vagyok itt, hogy elmondjam azoknak, akik elvesztették reménységüket: van egy igazán valódi Isten, aki annyira szeret titeket, hogy föl sem foghatjátok. Ő békességet ígért; az én bizonyságom a gyógyulásomról szól."

"Ezt tartsd szem előtt: : Bocsáss meg gyorsan, szeress szabadon, és élj bátran!" - utalva Mikeás 6:8-ra. "Megmondta neked, ó, ember, hogy mi a jó, és mit kíván tőled az Úr: csak azt, hogy igazságot cselekedjél, szeresd az irgalmasságot, és alázatosan járj Isteneddel." Hozzátette: "Az igaz szeretet végül mindig győz."

A Disney-sztár, Joshua Bassett meglepő kijelentést tett, amikor átvehette a díját


Február közepén Bassett felkeltette a média figyelmet, amikor bemerítkezett egy karizmatikus gyülekezetben, a Kaliforniában található Bethel Egyházban. Az eseményen így vallott magáról: "Keresztényként nőttem fel, és az igazságot kutatva olyan messzire mentem, amennyire csak lehetett. Ez a keresési folyamat végül függőséghez, depresszióhoz, öngyilkossági hajlamokhoz, evészavarokhoz vezetett... Más tanító nem adott nekem olyan békességet, mint Jézus Krisztus", tette hozzá a gyülekezet éljenzése közepette.

"És itt vagyok, hogy nyilvánosan megvalljam Őt Uramnak és Megváltómnak."

Bemerítése óta Bassett több hit-inspirálta bejegyzést osztott meg közösségi média oldalain, köztük egy videót bibliai ihletésű dalával, melynek szövegéhez valószínűleg Máté 16:26 igeverseiből merített. Jézus ezt mondta tanítványainak: "Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, a lelkében pedig kárt vall? Vajon milyen váltságot adhat az ember az ő lelkéért?"

Bassett énekes színészként épp most indította útjára 'A bonyolult út' című koncertsorozatát San Franciscóban. Az előadásait 32 városban láthatja majd a közönség az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hollandiában és Franciaországban, utolsó állomásként pedig május 9-én Londonban. Kérjük, imában támogassátok hitútján ezt az ifjú Disney-hírességet!


Ezeket is ajánljuk


Hogyan találta meg Alexa PenaVega hollywoodi színésznő Jézust?

Egy királynő, aki Jézusról beszélt

Justin Bieber keresztény festménye


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A 'Szerelmes hangjegyek' című ifjúsági filmsorozat főszereplője, Joshua Bassett meglepő kijelentést tett, amikor átvehette a díjat a 'Kedvenc Férfi TV-sztár' gyermekműsor kategóriájában.

Közzétette: Nicelife2023. április 18., kedd