NAOMI SCOTT HITÉNEK ÉS KARRIERJÉNEK KAPCSOLATÁRÓL VALLOTT

Naomi Scott színésznő Amerika szerte a címlapokra került a Disney produkciójában megjelent Aladdin című filmben nyújtott fenomenális teljesítményével. Nem titok Hollywood szerte, hogy Scott számára a legfontosabb a Krisztusba vetett hite. "A hitem a legfontosabb része annak, aki vagyok." - nyilatkozta a színésznő.Scott olyan filmekkel kezdte karrierjét, mint a 'Limonádé' és a 'Terra Nova - Új Világ' című alkotások. Az angliai Hounslowban született, Európában nőtt fel, szülei lelkészek voltak. Szívesen hallgatott zenét – különösen gospelt és R&B-t –, és gyakran maga is énekelt a templomban. Naomi Scott mindig is vallásos volt, képernyős karrierjét is eszerint alakítja.

"Úgy tűnik, a dzsinn teljesítette a mesebeli kívánságomat a filmszerep kapcsán!" - mondta viccesen. A film lenyűgöző, 110 millió dolláros bevételt hozott a pénztáraknál már az első hétvégén. Az Aladdint játszó Mena Massoud mellett, Will Smith, mint dzsinn szerepel, Scott pedig eleganciájával és bájával Jázmin hercegnőként bűvölte el közönséget.

Ugyan a színésznő nagyra értékeli az elismeréseket, azonban közelmúltbeli interjújában elmondta, hogy nem ezekért dolgozik, a hit mindig is fontosabb része volt az életének. Bár szülei lelkipásztorként szolgáltak, Scottot azonban személyesen is megszólította és megérintette Krisztus.

Nem titok Hollywood szerte, hogy Scott számára a legfontosabb a Krisztusba vetett hite


"Néha a férjemnek és nekem is felteszik a kérdést: 'Hogyan tudod összeegyeztetni a hitedet a foglalkozásoddal?' Nem is értem a kérdést, hiszen számomra elképzelhetetlen az életem a hitem nélkül." – mondta Scott. Az Aladdin sztárja kifejtette, hogy hitét nem a karrierjétől elkülönült entitásként fogja fel, hanem inkább egy meghatározó tulajdonságként, amely beépül abba.

"Számomra megnyugtató, hogy tudom: szeretnek és megbecsülnek, ami hihetetlenül sokat segít összpontosítani. Őszintén szólva nem látom a hitemet és a munkámat külön dolognak, hanem inkább egymást kiegészítő területnek érzem."

Az Aladdin film óriási sikere 'varázsszőnyegtúrára' vitte őt és focista férjét, Jordan Spence-et, hisz az alkotás sikere minden képzeletet felülmúlt. Mindezek ellenére Scott továbbra is hihetetlenül összeszedett maradt, az Istennek köszönhető belső békessége járja át a mindennapjait, így egyre kevésbé befolyásolják a világi történések és zajok.

"Jelenleg az életünk hihetetlenül izgalmas, sok minden történik. Csak hálát adni tudunk és arra gondolni, hogy: 'Wow! Milyen nagy az Isten kegyelme!' De nem számít, mi történik, bármit mondanak rólam a Twitteren, bármit hozzon a jövő, mérhetetlen kegyelem tudni, hogy nem ezek határoznak meg engem. A tudat, hogy ennek a világnak a dolgai semmilyen formában nem határozzák meg az identitásomat - bár néha könnyebb mondani, mint megtenni –, végtelen békességet ad. Sokszor nehéz ennek megfelelően élni a mindennapokat, de igyekszem nem ehhez a világhoz szabni magam. Egyetlen célom, hogy az Úrnak tetsző életet éljek és Krisztushoz hasonlóvá válhassak lépésről-lépésre."

A keresztényellenes érzelmekkel gyakran elárasztott hollywoodi világban nagyon üdítő hallani ezeket a bölcs szavakat a színésznőtől, aki tudja, hogy értékét nem a nagy képernyő adja és diktálja.


Ezeket is ajánljuk


Andrew Garfield színész vallomása Jézusról

Jordan Peterson lányának megtérése

Tim Allen szívszorító története


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Ugyan a színésznő nagyra értékeli az elismeréseket, azonban közelmúltbeli interjújában elmondta, hogy nem...

Közzétette: Nicelife2022. november 25., péntek