WILL SMITH KERESZTÉNY NAGYMAMÁJA

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét Istenfélő, keresztény nagymamájától, akiről elárulta, hogy a legnagyobb befolyással volt karrierjére.Smith, a 49 éves színész, aki éppen arra készül, hogy jövőre az 'Aladdin' c. filmben eljátszhassa a dzsinn szerepét, nemrég megosztott valamit nagymamájáról, Gigi-ről az Instagramon. A színész egy képet posztolt nagymamájáról, ahogy gyerekként az ölében tartotta, és feltárt egy történetet is arról, hogy Gigi hogyan győzte meg arról, hogy hagyja a hűtlenség témáját, amikor még csak egy kis tinédzser rapper volt.

"Megtalálta a rapp füzetemet, de soha nem szólt róla, csak hagyott egy üzenetet a hátulján: 'Kedves Willard, az igazán intelligens embereknek nincs szüksége ilyen szavakkal kifejezni magukat, mint ezek " idézi fel a színész egy instagramon posztolt videójában.

"Kérlek mutasd meg a világnak, hogy te olyan okos vagy,
mint amilyennek mi látunk téged. Szeretettel, Gigi."

Miközben Smith korábban megosztotta a történetét a médiában, a posztja azt is elárulta, hogy akit 'Jézus lányának' hívott, nagyban befolyásolta őt szavaival.

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét keresztény nagymamájától


"Ez volt valószínűleg az egyetlen leghatásosabb esemény, amely kialakította, hogyan vezettem és vezessem a mai napig is a karrieremet. Ő ébresztett rá arra, hogy nem csak magamért lettem teremtve. Az általam létrehozott dolgok hatással lehetnének rá is, és mindenkire, aki kapcsolatba kerül a művészetemmel. Ez egy nagy áldás volt számomra. " - mondta a színész. "12 éves koromban rájöttem, hogy mindenkihez tudok kapcsolódni a folyamatban." Smith, nagymamáját az 'Istennel való kapcsolataként' írta le egy korábbi interjúban, amit a The Christian Post közölt.

"Ő volt az én lelki tanárom. Ő volt az a nagymama a templomban, aki a gyerekeket felkészítette a húsvéti ünnepségre és a karácsonyi előadásra, és az ő gyermekei és unokái voltak mindenben az elsők. Ő volt lelkileg a legbiztosabb ember, akivel valaha is találkoztam egész életemben. Még abban az időben is, mikor haldoklott, boldog volt, és izgatott volt, hogy a Mennybe fog jutni."