SELENA GOMEZ, A KERESZTÉNY LÁNY

Selen Gomez visszatért keresztény gyökereihez: "Kegyelemmel, hit által."
-írta nemrég közösségi oldalára."Jelenleg talán 17 embernek van meg a közvetlen telefonszámom, ezek közül ketten híresek, a többiek a keresztény barátaim." - nyilatkozta Selena Gomez. Az énekesnő nemrégiben arról számolt be, hogy mostanában sokkal több időt tölt keresztény barátaival és közelebb érzi magához őket, egyre kevesebbet van a hollywoodi hírességek társaságában. Az Instagram oldalán található bemutatkozó résznél az énekesnő azt írta ki, hogy

"Kegyelemmel, hit által".

Ez a mondat az Efézusiakhoz írt levél 2:8 versében jelenik meg, mely a megváltás örömhíréről szól a Krisztusba vetett hit által. "Kegyelemből részesültetek a megváltásban, a hit által, ez tehát nem a magatok érdeme, hanem Isten ajándéka."

A 24 éves énekesnő nemrégiben beszélt arról, hogy hogyan telnek a napjai, mivel tölti az idejét. "Gomez jelenleg egy kis völgyben lévő házban él, de őszintén szólva nem mozdul ki túl gyakran, kivéve ha valamilyen hosszú útra indul keresztény barátnőivel."- mesélte egyik ismerőse.Gomez beszámolt arról, hogy milyen mélyen megérintették a gyülekezetben elhangzott dolgok, valamint az a figyelmesség, amit egymás felé tanúsítanak a keresztény testvérek. Újra megelevenedett a gyermekkora és az akkor hallottak. A vasárnapi gyülekezeti alkalmak utáni közös barbecue partyn mindig úgy érzi, mintha újra gyermek lenne.

Az elmúlt hónapokban Gomez egyre többször tesz tanúbizonyságot hitéről. Megosztotta néhány hitharcát is, melyekben Judah Smith pásztor volt segítségére, aki a Los Angeles-i keresztény közösség vezetője. Gomez továbbá részt szokott venni a Hillsong alkalmain is. 2016-ban tapasztalta meg először egy Hillsong koncerten, hogy milyen felszabadító és dicsőséges érzés dicsőítő énekeket énekelni.

"Át kellett élnem, hogy milyen a dicsőítő dalokat imádattal telve énekelni. Elmondhatatlanul hálás vagyok az Úrnak, hogy ezt megtapasztalhattam." - mondta Gomez.

A Hillsong koncert alatt Selena elénekelte a "Nobody" című dalát, és elmondta a közönségnek, hogy "ez a ma este több mint egy koncert, ez többről szól, mint a Hillsong, sokkal több nálam, aki a színpadon énekelt nektek. Ez egy olyan kapcsolatról szól, amely többet ér mindennél, az Úrral való kapcsolatról!"

Egy interjúban elmondta, hogy volt egy nehéz szakasz az életében, amikor egyáltalán nem volt a helyén, céltalanságot és reménytelenséget érzett. "Úgy gondolom, a kiegyensúlyozottság nagyon fontos és muszáj megtalálni az igazi helyedet az életben. Be kellett azonban látnom, hogy ez saját erőmből, pusztán józanésszel nem megy. Mindig is nehezen bíztam meg másokban, sebezhető voltam, túlságosan érzékeny és ez nagyon elhatalmasodott rajtam. Nem tudtam ezt tovább tétlenül nézni, éreztem, hogy nem halad jó irányba az életem. Rendezni akartam a dolgokat magamban, meg szerettem volna találni a belső békémet. Ezután találtam rá az Úrra és minden a helyére került, megleltem a vágyott békét."- nyilatkozta Gomez.


Ezeket is ajánljuk


Az NFL-sztár Istennek adja az elismerést

A zene döbbentett rá, hogy Isten létezik

"Minden élet értékes"