BELLA RAMSEY: JÉZUS AZ ÉN MEGVÁLTÓM!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló elmélkedéseivel. Míg Ramsey néhány rajongója csak most fedezi fel ezeket a beszámolókat, a színész körülbelül két éve nem posztolt rájuk.Frissítés 2023. május 6-án: A színész Youtube csatornája nem elérhető. Sajnos nagy valószínűséggel törölte. Mi, akik láthattuk azokat a videókat, amiket ide feltöltött, szerencsések voltunk. Az a kislány, aki rajongott Jézusért, most, valamiért úgy döntött belül, hogy törli / felfüggeszti a fiókot. Imádkozzunk érte!

"A videóim tele lesznek reménnyel, bátorítással, örömmel; nem is tudom, pozitívumokkal" – mondta Ramsey a United Hope elnevezésű YouTube-csatornájának bemutatkozó videójában. "Ez Jézus fényének a megosztása lesz, és ez mind neki szól. Nem a saját erőmből csinálom." A bemutatkozó videóban, melyet 2020. április 5-én tett közzé, amikor Ramsey 16 éves volt; a színész azt mondta,

Isten megtöltötte őt Szentlélekkel, és megmutatta neki, a YouTube-on és az Instagramon fiókokat kell létrehoznia azért, hogy ösztönözze az embereket, és bemutassa Jézust.

Bella Ramsey, 2003. szeptember 30-án született az angliai Nottinghamben, és Lyanna Mormont-t alakította az HBO 'Trónok harca' című műsorában 2016 és 2019 között. Számos televíziós sorozatban szerepelt. Egyelőre legnagyobb sikere a 'The last of us' Ellie főszerepe, amely egy videójáték-adaptáció.

"Ez Jézus fényének a megosztása lesz, és ez mind neki szól. Nem a saját erőmből csinálom"


Ramsey videói tartalmazzák gondolatait és bátorításait a keresztény életről. 2020. július 29-én közzétett egyik YouTube-videójában, 'Equality' (egyenjogúság) címmel a színész a rasszizmusról beszél, és arról, hogy az hogyan ártott a feketéknek. Megjegyzi, hogy az emberek jó értelemben használhatják a Bibliát fegyverként az ördög hazugságai ellen, de felfegyverezhetik igazságtalanság elkövetésére is. "Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy mindenkit szeretünk… Isten gyermekeként" – mondta Ramsey. Arra biztatta a nézőket, hogy soha ne használják a Bibliát "rasszizmusra, antiszemitizmusra, homofóbiára, az elnyomás minden más formájára".

Más videókban Ramsey imádó dalokat énekel gitározás közben. Ramsey a Hillsong United 'Oceans' című dalával több mint 1,6 millió nézettséget ért el jelen pillanatban:

Egy 2020 májusában készült videóban Ramsey megosztotta, hogy keresztény családban nőtt fel, de a kereszténység soha nem volt 'masszív dolog' az otthonában. Hetente járt templomba, de nem nevelték 'szigorúan vallásosnak'.

Ramsey elmondta, hogy személyesen tapasztalta meg a Szentlelket, amikor szülővárosában egy nagyobb gyülekezetbe kezdett járni. A színész azt is elárulta, hogy 2017-ben evészavarral diagnosztizáltak nála (bár előtte egy évig küzdött már vele), mert "hosszú ideig távol volt otthonról". A hite segített neki leküzdeni ezt a rendellenességet – mondta Ramsey, aki azt is elmondta, hogy a betegség fóbiájával küzd. A színész azt mondta, hogy tud Jézushoz kapcsolódni, aki keresztre feszítése előtt annyira szenvedett, hogy vért izzadt.

Ramsey 2018 májusában egy tweetben ünnepelte a megkeresztelkedést. "Ma este megkeresztelkedtem! A hitem nagyon fontos része az életemnek, ezért most készen állok arra, hogy elmerüljek (igen, ez egy komplett bemerítési keresztség), és nyilvánosan elmondjam, hogy Jézus az én Megváltóm."

Ugyanezen év októberében Ramsey a mentális egészséggel foglalkozott, elismerve, hogy felépült az anorexia nervosából. "Mindig van fény az alagút végén, bármennyire is halványnak tűnik" – mondta. "Szerencsés vagyok, hogy elértem ezt a fényt, amit pillanatnyilag úgy éreztem, hogy nem létezik. De mindig ott volt." Így folytatta:

"Számomra ez a világosság Jézus volt. A hitem nagy szerepet játszott a gyógyulásomban, és a családom is. Nem ismerem a történeteiteket, de késztetést éreztem, hogy megosszam az enyémet. Beszélj tovább, ne maradj csendben. Törjük meg továbbra is a csendet a mentális egészséggel kapcsolatban."

Noha Bella Ramsey évekkel ezelőtt hangos volt a hitéről, egy ideje nem posztolt a United Hope-on. A New York Timesnak adott januári interjúban azt mondta, hogy hite most "sokkal csendesebb".


Ezeket is ajánljuk


A Super Bowl gyűrűknél van valami fontosabb

A zene döbbentett rá, hogy Isten létezik

Bear Grylls hitről, és kalandról


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van...

Közzétette: Nicelife2023. március 25., szombat