BUD SPENCER, A KERESZTÉNY

A pofonjairól híres színész egész életét mély hit hatotta át, ahogy maga is vallotta:
"Isten nélkül semmit nem értem volna el. Odaát találkozunk."Két pofon között – amit csak filmjeiben osztott ki – a szilárd és mély hit kísérte Bud Spencert már gyermekkorától kezdve. Idős korára pedig Isten még inkább biztos ponttá vált számára:

"Az életben a leglényegesebb, hogy ne tévesszük a szemünk elől, ha nem hiszünk valamiben, akkor az semmit sem ér. A szüleim hívők voltak, így én is követtem őket. Amikor megértettem, hogy a hit igaz dolog, még mélyebbé vált a hitem. Elraktároztam magamban teljesen a tanításaikat, ezért hiszek még ma is."

A vásznon is gyakran visszaköszönt a színész hite, mint mondta, az egyházi körökben is elfogadták, hiszen mindig törekedtek arra, hogy filmjeiben ne folyjon vér, s lehetőleg ne haljon meg senki sem.

Magyarországot és a magyar rajongóit nagyon kedvelte. Sokszor járt itt, nagyon szerette a Balatont. "Jo Reggelt to my fans in Hungary and congratulations for the best foreign language film 2016!!" – írta szó szerint a Facebookon, amikor Nemes Jeles László filmje, a Saul fia megkapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat.

A halálról így beszélt
A haláltól nem félek: Isten létezik, a többit pedig majd odaát megtudom. Úgy képzelem, hogy majd test nélkül felébredünk… De most egyelőre még nem akarok többet tudni" – vallott korábban hitéről és a halálról Bud Spencer, aki soha nem felejtett el hálát adni Istennek az életben elért sikereiért:

"Sok dolgot csináltam az életben, azonban Isten nélkül nem értem volna el semmit."

Hatalmas hálát érzek az égiek iránt.

evangelikus.hu

Ezeket is ajánljuk


A biblia változtatta meg az életem

Az OnlyFans sztár, Blac Chyna újjászületése

Jim Carrey reményteli üzenete