AZ ARANYÉRMES OLIMPIKON GYŐZELME AZ ÚRRAL

A tokiói olimpián a női 400 méteres gátfutás versenyszámban az olimpiai aranyérmet érő győzelem és világrekord felállítását követően az amerikai sportolónő, Sydney McLaughlin a közösségi médián keresztül válaszolt sok rajongójának az Egyesült Államokban és szerte a világban. A posztjában Istennek adott hálát győzelméért.A keresztény sportoló Instagram bejegyzésében az "alázatosság és engedelmesség Istennek" fontosságát hangsúlyozta. A bejegyzés egy képet is tartalmaz, amely győzelme után készült.

"Engedjétek meg, hogy azzal kezdjem, milyen hatalmas megtiszteltetés, hogy nemcsak hazámat, hanem Isten országát is képviselhetem!" - írta McLaughlin. "Amit Krisztus tett értünk az sokkal több annál, mint ami a mi életünkben van vagy nincs. Kívánom, hogy utam egyértelműen mutasson példát az Isten iránti engedelmesség és alázatosság kapcsán. A mi drága mennyei Atyánk mindig kivezet a kilátástalan helyzetekből! Még akkor is, ha nincs értelme és akkor is, ha nem tűnik lehetségesnek! Kiutat fog mutatni a semmiből. Nem a magam megelégedésére, hanem az Ő dicsőségére cselekszem! Soha életemben nem láttam Istent megbukni! Mindnyájunk életében jelen lehet és győzelemre vezet!"

A keresztény sportoló Instagram bejegyzésében az "alázatosság és engedelmesség Istennek" fontosságát hangsúlyozta


McLaughlin emlékeztette követőit, hogy Isten akarata mindig és mindenkor tökéletes. "Az, hogy nem nyerek meg minden versenyt, vagy nem teljesül szívem minden vágya, még nem jelenti azt, hogy Isten kudarcot vallott. Az ő akarata mindig, mindenkor tökéletes!" - írta. "És Ő felkészített engem ezekre a pillanatokra, mindezt azért, hogy észrevegyem a Tőle kapott ajándékokat és minden figyelmet visszairányítsak Őreá." McLaughlin így zárta írását:

"Kétszeres olimpikon, olimpiai bajnok, világrekorder Köszönet! Neked! Istenem!"

McLaughlin követőinek ezrei hagytak üzenetet a szeretetről és a bátorításról. Instagram bejegyzése több mint 754 ezer lájkot kapott. Az egyik követő ezt az üzenetet írta: "Csodálatos!! Igazi fény vagy! Köszönöm Mennyei Atyám, hogy lehetővé tetted, hogy találkozzak egy igazi testvérrel Krisztusban, aki ilyen hűségesen szolgál. Arra vagyunk elhívva, hogy szeressük egymást és örüljünk Istenben. Ilyen egyszerű!"

McLaughlin Instagram oldalának bemutatkozó részében csak egy sor található: "Jézus megmentett". Az aranyérmes győzelme után McLaughlin azt mondta, hogy "csak bízni kell az isteni cselekvésben és megadni a dicsőséget az Úrnak!".


Ezeket is ajánljuk


Jordin Sparks: odaadtam a szívemet Istennek

Nem védőoltásra van szükségünk, hanem Jézusra!

A népszerűségről való tévtanítás


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Engedjétek meg, hogy azzal kezdjem, milyen hatalmas megtiszteltetés, hogy nemcsak hazámat, hanem Isten...

Közzétette: Nicelife2022. október 12., szerda