A HOLLYWOODI SZTÁR, MICHAEL MURRAY HITE

A Tuti gimi sorozat szereplője, Chad Michael Murray minden reggel olvassa a Bibliát, áhítatot tart és imádkozik, mivel szerinte ez szükséges a szellemi páncélunk megerősítéséhez."Minden nap, amikor felkelek, felöltözöm a lelki páncélomat: olvasom a Bibliát, tartok egy kis áhítatot, imádkozom, dicsérem az Urat, majd készülök dolgozni!" - mondta a színész. A 40 éves Murray az Efézus 6:10-12 igeversekben található parancsolatok alapján cselekszik így, amelyek arra ösztönzik a keresztényeket, hogy maradjanak az Úr közelében, hogy visszaszorítsák a gonoszt az alábbiak szerint:

"Végül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében. Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben. Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak."

Azt is elárulta, hogy keresztény meggyőződése miatt volt már rá példa, hogy visszautasított egy szerepet. "Ragaszkodok azokhoz a dolgokhoz, amelyekben hiszek!" – mondta Murray. "Mondjuk úgy, hogy ha az asztalomra olyan anyag kerül, amiről úgy érzem, hogy nem összeegyeztethető azzal, amiben hiszek, vagy amit képviselni próbálok, akkor az nem nekem való. Ilyenkor visszautasítom a kapott ajánlatot, a felajánlott összegtől függetlenül. Erre az elmúlt 22 évben számtalanszor volt már példa. Nem akarok olyasmit vállalni, amiben semmilyen módon nem hiszek, mert azt nagyon károsnak tartom."

A Tuti gimi sorozat szereplője, Chad Michael Murray minden reggel olvassa a Bibliát, áhítatot tart és imádkozik, mivel szerinte ez szükséges


Nem ez az első alkalom, hogy Murray beszél keresztény hitéről. Egy 2020-ban adott interjújában elmesélte, hogy felesége, ő és két kisfia mindennap olvassák a Bibliát, és rendszeresen járnak templomba, próbálnak az Ige szerint élni, cselekedni a mindennapokban.

"Tanítunk a gyerekeknek Jézusról. Elmeséljük nekik, hogy ki volt Jézus és beszélgetünk az Ő tanításairól, vasárnaponként pedig templomba megyünk." – mondta. Murray arról is beszélt, hogy mennyire fontos megmutatni a gyerekeknek a 'jó erkölcsi iránytűt', és megjegyezte, hogy véleménye szerint létfontosságú az istenfélelem, létkérdés az Istenben való hit. Murray is egy olyan személy Hollywoodban, aki egyre inkább az Úrra fordítja a figyelmét.

A The Wonder Years amerikai komédia sztárja, Danica McKellar szintén nemrégiben osztotta meg a nagyközönséggel Isten iránti szeretetét: "Olyan kapcsolatot élek át Istennel és Jézussal, amilyet még soha, és ez csodálatos érzés!" – számolt be a színésznő az örömhírről nemrég közösségi oldalán. Januárban pedig Jana Kramer énekesnő és színésznő - Murray egykori Tuti gimi sorozatbeli szereplőtársa – árulta el, hogy megkeresztelkedett. Instagram-oldalán egy megható bizonyságot tett arról, hogy gyógyulást talált Jézusban, és mostmár tudja, hogy soha nem volt és nem lesz egyedül.

Imádkozzunk azért, hogy Hollywoodban és a szórakoztatóiparban minél több ember jusson el ugyanarra a szívet és lelket formáló felismerésre, hogy Jézus a mi hatalmas Megváltónk és az Életünk forrása!


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A Tuti gimi sorozat szereplője, Chad Michael Murray minden reggel olvassa a Bibliát, áhítatot tart és imádkozik, mivel szerinte ez szükséges a szellemi páncélunk megerősítéséhez.

Közzétette: Nicelife2022. július 11., hétfő