ELON MUSK EGYETÉRT JÉZUS TANÍTÁSAIVAL

A Tesla társalapítója és vezérigazgatója, Elon Musk nemrég megosztotta gondolatait Jézus Krisztusról és a vallásról a The Babylon Bee szatirikus weboldalnak adott interjújában.Bár a Bee legtöbbször komédiázik, a Muskkal készített interjújuk egy komoly, örökkévaló jelentőségű témába kanyarodott át - a Jézus Krisztus általi megváltásba.

Az interjú során a SpaceX-vállalkozó több kérdésre is válaszolt a keresztény weboldal vezérigazgatójával, Seth Dillonnal, Kyle Mann főszerkesztővel és Ethan Nicolle kreatív igazgatóval. Beszélgetésükben szóba került a politika, a munkásság és a gazdagok. A vége felé Musk viccet csinált abból, hogy az interjú vasárnap készült, és azt mondta a Bee szerkesztőinek, hogy mindannyian a pokolra jutnak, amiért nem voltak templomban. Ekkor fordult az interjú az üdvösségről szóló valódi kérdés felé.

Nicolle kissé szájbarágósan, de az általános hangnem jelezte, hogy nem viccelt: "A Babylon Bee egy keresztény szervezet, mi pedig egy szolgálat vagyunk. ... Ahhoz, hogy ez a gyülekezet legyen, szeretnénk megkérdezni, hogy megtennél-e nekünk egy gyors szívességet, és elfogadnád-e Jézust Uradnak és Megváltódnak? ... Személyes Urad és Megváltód. Ez egy gyors ima."

A Tesla társalapítója és vezérigazgatója, Elon Musk nemrég megosztotta gondolatait Jézus Krisztusról.


Musk néhány másodpercig döbbenten ült. Aztán így válaszolt: "Egyetértek azokkal az elvekkel, amelyeket Jézus hirdetett. Jézus tanításaiban nagy bölcsesség van, és én egyetértek ezekkel a tanításokkal". Így folytatta: "Az olyan dolgok, mint a 'fordítsd oda a másik orcádat is' nagyon fontosak, szemben a 'szemet szemért' mondással. Ha szemet szemért, mindenki vak marad" - mondta Musk. "Fontos a megbocsátás, és úgy bánni az emberekkel, ahogyan te is szeretnéd, hogy bánjanak veled. 'Szeresd felebarátodat, mint önmagadat'. De hé, ha Jézus megmenti az embereket, úgy értem, nem fogok az útjába állni" - tette hozzá.

"Persze, hogy üdvözülök. Miért ne?" A Babylon Bee műsorvezetői díjazták Musk válaszát. "Szerintem most mondott igent" - bizonygatta Nicolle.

Amikor megkérdezték tőle, hogy meg akar-e keresztelkedni, Musk azt mondta, hogy gyerekkorában megkeresztelkedett. Azt is jelezte, hogy még mindig rengeteg kérdése van Istennel, a hittel és a Jézusról szóló bibliai beszámolókkal kapcsolatban.

Miközben 2020-ban, a Dragon-kapszula sikeres Mexikói-öbölbe való lecsapódása után szívhez szóló beszédet mondott, Musk kijelentette, hogy imádkozott ezért a küldetésért. "Tudják, nem vagyok túl vallásos, de ezért imádkoztam" - mondta Musk. "Azt hiszem, ez olyasvalami, aminek az egész világ örülhet, és tényleg az emberiség vívmányaként tekinthet rá" - folytatta. "Nehéz idők ezek, amikor - tudják, nem sok jó hír van - és azt hiszem, ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyek univerzálisan jók, nem számít, hol vagyunk a Föld bolygón, ez egy jó dolog, és remélem, feldobja a napotokat".


Ezeket is ajánljuk


Selena Gomez szervátültetése és hálája

Justin Bieber a félelemről és a szorongásról

Michael Bublé Istent dicsőíti


Kommentelj a facebook megosztásnál


"Az olyan dolgok, mint a 'fordítsd oda a másik orcádat is' nagyon fontosak, szemben a 'szemet szemért' mondással. Ha...

Közzétette: Nicelife2022. február 14., hétfő