JIM CAVIEZEL ÜZENETE A HALÁLRÓL

Jim Caviezel, a színész nemcsak a kiemelkedő bibliai figurák szerepét ábrázolta a mozivásznon, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy akkor is érdemes megélni a keresztény életet, amikor a kamerák leállnak."Az én ajándékom Istentől származik" - mondja Caviezel színészi képességéről. "Kaptam ezt az ajándékot. Nem én adtam magamnak." A feltörekvő hollywoodi csillag, aki Jézust játszotta A Passióban, valamint Lukács apostolt a 'Pál, Krisztus apostola' című filmjében, nemrég üzenetet küldött kereszténytársainak arról, hogy mennyire fontos megélni hitünket félelem nélkül.

"A világszerte elkövetett üldözés szempontjából milyen üzenetet szeretne hallani a közönség, ami ehhez a filmhez kapcsolódik?" - kérdezték a színészt egy interjúban. "Nos, a tavalyi nagypénteken keresztre feszített káldeusokra, koptokra és szír keresztényekre gondoltok?" válaszolta Caviezel. "Azt mondanám, hogy mint keresztényként az Egyesült Államokban, nem kezdhetünk el félni."

A hitalapú filmsztár nyugtalan amiatt, hogy a keresztények a mai kultúrában túlságosan aggódnak a halál miatt


"És ebben a filmben az, amit Pál mond a végén, valóban hatalmas - nyilatkozta Jim Caviezel. 'Nekem az élet Krisztus, a meghalás nyereség.' Mindannyian meghalunk, ember. Így éled az életedet, és sok ember van odakinn, akiknek a segítségünkre lenne szükségük."

A hitalapú filmsztár nyugtalan amiatt, hogy a keresztények a mai kultúrában túlságosan aggódnak a halál miatt, példaként említve Billy Graham közelmúltbeli halálára adott reakciókra:

"Keresztényként nem kell félnünk ettől. Tudjátok, és azt hiszem, a mai keresztények valóban küzdenek a halál kérdésével. Billy Graham csak földi értelemben halt meg, de 99 évet élt. És sokan sírtak, de Istenem, ha nem hiszitek, hogy az embernek örök élete van Krisztusban, akkor milyen hitetek van?"


Ezeket is ajánljuk


A Super Bowl gyűrűknél van valami fontosabb

Az egyik legismertebb spirituális szerző hatalmas változása

Áldás, hogy több mint 100 gyermek nevelőszülei lehettünk!


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Jim Caviezel, a színész nemcsak a kiemelkedő bibliai figurák szerepét ábrázolta a mozivásznon, hanem...

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 19., péntek