A SUPER BOWL GYŰRŰKNÉL VAN VALAMI FONTOSABB

Tom Brady már annyi Super Bowl gyűrű birtokosa, hogy szinte már nincs annyi ujja, amire fel tudná őket húzni - és most, újra megcsinálta, miután első győzelmét aratta a Buccaneers csapatával, néhány vasárnappal ezelőtt az 55. Super Bowl mérkőzésen.Brady az ünnepelt football tehetség, aki korával dacolva 7 Super Bowl győzelmet és 5 Super Bowl MVP címet nyert, mindezzel arra ösztönözte a nyilvánosságot, hogy elgondolkozzanak az ő történetén…különösen a 2017-es rekordot hozó döntőt követően.

A nagy ütközet a New England Patriots és az Atlanta Falcons között zajlott, ami valószínűleg minden idők egyik legnagyszerűbb, ha nem a legnagyszerűbb döntője volt.Tom Brady az akkor még New Englandi irányító számára minden bizonnyal egy rekordot döntő, felejthetetlen este. Brady rekordot jelentő hetedik Super Bowl döntőjét játszotta a Patriotsal, aki a játék 51 éves történetében a legnagyobb Super Bowl fordításával verte meg a Falconst. Mindezek felett a Patriots felállása, az első hosszabbításos Super Bowl győzelemhez vezetett. A Patriots és a Falcons rajongói mind hitetlenkedve szemlélték az este történéseit. De senki más nem lehetett annyira büszke, mint Galynn Brady – akkor és még ma is.

Tom Brady édesanyjának viszont betegsége miatt, ki kellett hagynia az NFL 2016/2017-es szezonját. Egész évben kemoterápiás kezeléseken esett át, nem volt biztos, hogy az irányító legnagyobb rajongója képes lesz-e a helyszínen szurkolni, ilyen gyenge állapotban. De Galynn összeszedte magát, és ez a büszke édesanya kijutott a fia döntőjére, amin végig mosolygott. "Csak imádkoztam, az egész játék alatt csak imádkoztam", - mondta a büszke anya.

"Habár 3 Super Bowl gyűrűm van, még mindig úgy gondolom, hogy ennél valami sokkal nagyobb dolog vár rám odakint."


Hála istennek, röviddel az 51. Super Bowl után, csodálatos híreket kapott a Brady család: Galynn tumor mentes lett, és még mindig az, immáron 3 éve.

Mielőtt a New England pályára lépett az 51. Super Bowl döntőn, a Patriots tulajdonosának Robert Kraftnak volt egy rövid beszélgetése az MVP-vel. Még ő is tudta, hogy ez a győzelem sokkal több volt Brady számára, mint a hírnév vagy a football.

Sok évvel ezelőtt a felemelkedőben levő NFL csillag világossá tette, hogy csupán a Super Bowl-okon aratott győzelmei, soha nem fogják betölteni a benne rejlő űrt.

"Habár 3 Super Bowl gyűrűm van, még mindig úgy gondolom, hogy ennél valami sokkal nagyobb dolog vár rám odakint" - nyilatkozta Brady akkor egy 60 perces interjúban. "Úgy értem, egy csomó ember azt mondaná, 'Hé ember, ez minden. Elértem a célom, az álmom. Én viszont azt gondolom, Istenem, ennél többnek kell lennie."

Már korán rájött, hogy a Super Bowl gyűrű nem tudja betölteni legmélyebb vágyait. Nyerni az édesanyjáért, több mint elegendő motiváció lett volna, de az irányító hozzátette, hogy az inspirációt "a nők az életemből" is adták. "A feleségem, az édesanyám, a testvéreim, a lányom, az unokahúgaim - mindannyian itt vannak," folytatta. "Szóval ez annyira különleges."

Bár többnyire hölgyek veszik körül, van az életében egy nagyon fontos férfi is, akit nem hagyhat ki. "Nos azt hiszem apám az én hősöm", mondta Brady. "Mert ő olyasvalaki, akire nap mint nap felnézek." Amerika úgy definiálhatja, hogy Tom Brady egy football legenda, számára mégis a család az, ami örökre túlragyogja azokat a Super Bowl gyűrűket.