A JUNIOR SZTÁRJÁTÉKOS HITE

A Connecticut Egyetem kosárlabda sztárja, Paige Bueckers elmondta, hogy bízik a hitében, amíg egy elülső keresztszalag-sérülésből lábadozik, amely miatt az álomcsapatba választott játékos egy szezonig a padon marad. Szerencsére Beuckers műtétje jól sikerült, és elkezdődött a rehabilitáció – számolt be a The Spun.A Sports Spectrum szerint a junior hátvéd 19 meccset hagyott ki másodéves szezonjából, miután tavaly év végén térdsérülést szenvedett ugyanezen a lábán. Visszatért, hogy vezesse a Huskiest a nemzeti bajnoki mérkőzésre, amelyet elveszítettek a Dél-Karolina ellen. Azonban augusztus elsején a sztársportoló egy játék közben elszakította az elülső keresztszalagját. Bár minden bizonnyal csalódott, a minnesotai születésű játékos azt mondta, abban bízik, hogy Isten jóra használja fel a sérülését, amit a Róma 8:28 alapján jelzett, amely így szól:

"Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak,
akiket örök elhatározása szerint elhívott."

"Annyira őrült dolog ez, mert olyan keményen dolgozol, hogy újra száz százalékos legyél, erősebbnek érzed magad, mint valaha, és a legjobb kosárlabdát játszod, ám egyetlen hirtelen mozdulattal minden megváltozik" – írta Beuckers egy Instagram-bejegyzésében. "Nehéz most megérteni az egészet, de nem tehetek róla, hogy Isten bizonyságtételként használ engem azzal az üzenettel, hogy mennyi mindent le tudsz győzni, ha Ő melletted van."

"A játék iránti abszolút szeretetem és az Istentől származó erőm visszavezet oda, ahol lennem kell"


Csapata vezetőedzője, Geno Auriemma azt mondta, hogy őt és a csapatot is 'letaglózta' Beuckers sérülése. "Nagyon keményen dolgozott azért a holtszezonban, hogy erősebben és egészségesebben térjen vissza, ám szerencsétlen visszaesés érte" – mondta. "Paige nyilvánvalóan csodálatos kosárlabdázó, de ugyanakkor különleges ember és csapattárs is, és nagyon sajnálatos, hogy ez megtörtént vele. Hiányozni fog a jelenléte a pályán, de mindent megtesz azért, hogy ebben a szezonban továbbra is vezesse és segítse csapattársait. Támogatni fogjuk Paige-et a gyógyulási folyamatban, és a segítségére leszünk, hogy jobban és erősebben térjen majd vissza." Beuckers a maga részéről abban bízik, hogy hamarosan visszatér.

"A játék iránti abszolút szeretetem és az Istentől származó erőm visszavezet oda,
ahol lennem kell"
- írta.

"Túl keményen dolgoztam ezért a gyerekért itt a képeken, hogy menjek az álmaim után, mióta először kezembe vettem a labdát, szóval miért állnék pont most meg? A szeretet és az imák nagyon sokat jelentenek számomra és a kételyek, hogy talán nem jutok oda vissza, ahol egykor voltam még több erőt adnak. Isten egy álmot helyezett a szívembe, és még ha át kell mennem egy rémálmon is, hogy elérjem, továbbra is hinni fogok."


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A Connecticut Egyetem kosárlabda sztárja, Paige Bueckers elmondta, hogy bízik a hitében, amíg egy elülső...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 24., szombat