"A BIBLIA VÁLTOZTATTA MEG AZ ÉLETEM"

Az énekes-színésznő Jennifer Hudson azt mondja, hogy a Biblia megváltoztatta az életét.
"Még sohasem okozott csalódást számomra."A 36 éves színész és énekesnő Jennifer Hudson egy korábbi interjúban nyilvánosságra hozta, hogy a Biblia nagyon fontos hatást gyakorolt az életére.

Hudson a reflektorfények elé került, miután 2004-ben az American Idol imádott versenyzőzéjé vált. Attól a pillanattól kezdve az énekesi és színészi karrierje is beindult, de soha nem felejtette el a gyökereit. A The Guardian-nek adott interjúban, Hudson felidézi, ahogyan Chicago-ban nevelkedett, és hogy az édesanyja milyen fontos szerepet töltött be az ő életében. "Mindennel az édesanyámnak tartozom. Nem lennék most ott, ahol, az Ő jóra neveltetése nélkül." – mondta.

Jennifer azt is megosztotta, hogy elérte álmai karrierjét. Amikor arról kérdezték, hogy mi akart lenni, azt mondta "Mindig is énekesnő szerettem volna lenni." Az egyik legkorábbi emléke gyermekkorából is az, ahogyan azt játszotta, hogy híres énekesnő.

"Mindennel az édesanyámnak tartozom. Nem lennék most ott, ahol, az Ő jóra neveltetése nélkül."


Azt mondta, emlékszik arra, ahogyan "Mikor kicsi voltam, édesanyám otthonának a lépcsőin ülve Chicagóban, egy hajkefével a kezemben énekeltem, mintha az egy mikrofon lett volna." Talán az egyik legtöbbet felfedő válasz, amit Hudson az interjú során adott, arra a kérdésre érkezett, hogy

"Melyik könyv változtatta meg az életedet?"

"A Biblia." – válaszolta. "Egész kicsi korom óta olvasom, és még azóta sem okozott nekem csalódást." Hudson a karrierjét az Egyesült Királyságban folytatja, a The Voice tehetségkutató műsor egyik zsűritagjaként, amely 2018 elején kezdődött. Jennifer Chicagóban él kisfiával együtt.