A KERESZTÉNY BŰVÉSZ GYŐZELME AZ AMERIKAI TEHETSÉGKUTATÓN

Egy keresztény bűvész nyerte Amerika televíziós tehetségkutatójának egymillió dolláros fődíját. Tehetsége és varázslatai által országszerte népszerűvé vált.Dustin Tavella megnyerte a legnépszerűbb amerikai tehetségkutató verseny 16. szériáját! A nézők Tavellát választották győztesnek. Nyereményének részeként Tavella felléphet a Las Vegas-i Luxor Hotel egyik rendezvényén is. A döntő végén, az eredményhirdetéskor, a műsorvezető megkérdezte Tavellát, hogyan érzi magát, miután Amerika rá szavazott, őt választotta győztesnek.

"Ez teljesen elképesztő. Sosem gondoltam volna, hogy itt leszek. Ez olyan fantasztikus. Köszönöm srácok, mindenkinek, aki szavazott. Köszönöm a családomnak, feleségemnek, gyönyörű fiaimnak, szüleimnek, mindenkinek. Nagyon szeretlek titeket!" - mondta. A műsor után adott interjújában azt mondta: "Ezt reméltem. Ez az, amiért olyan sokat imádkoztam."

"Kilenc éves korom óta arról álmodok, hogy szórakoztatni tudjak másokat és el tudjam varázsolni az embereket. Beleszerettem a bűvészkedésbe, és most itt vagyok, évekkel később: állok a színpadon, és hallom, hogy a nevemet mondják ki győztesként! Ez elképesztő!" - mondta Tavella. "Ez több, mint amit valaha is kértem vagy álmodtam!"

Egy keresztény bűvész nyerte Amerika televíziós tehetségkutatójának egymillió dolláros fődíját


"Az adni tudás és a szeretet a változás alapja!" - mondta. "Adni az időnkből, adni az erőforrásainkból, adni magunkból. Jézus belépett az életembe. Ő, aki hajlandó volt az életét is odaadni, hogy mi élhessünk. Ez megváltoztatta az egész emberiség jövőjét. A szüleimét, az enyémet és a fiaimét! Mindenkiét! Neki köszönhetően állhatok ezen a színpadon, és csinálhatom azt, amit szeretek."

"Amikor ünnepelni tudom Isten evangéliumát, amikor ünnepelni tudom azokat a dolgokat, amelyeket Isten tett és folyamatosan tesz az életünkben! Számomra ez a legfontosabb, amit tenni akarok!" - mondta. "Továbbra is elszántan hirdetni akarom minden pillanatban az Úr dicsőségét és törekedni akarok arra, hogy mindenhol, mindenkor szóljam az Ő szavát."

Tavella az elmúlt években a hajléktalanok megsegítéséért végzett és a veszélyeztetett várandós nők támogatásáért szervezett szolgálatban is részt vett. A bűvész ritkán van jelen a közösségi oldalakon, de nyáron közzétett egy fotót róla és fiáról, Xanderről, valamint egy rövid üzenetet arról, hogy szeretné, ha Xander látná, hogy elérhetjük az álmainkat!

"Hálásak vagyunk a legapróbb dolgokért! Néha elcsüggedünk, de reménykedünk, bízunk Istenben, és igyekszünk mindenkor szeretetben járni! Nem csak a sikereinken keresztül inspiráljuk a világot, hanem a kudarcaink révén is. Xander sokszor látott engem elesni. Az a fajta apa akarok lenni, aki folyamatosan mosolyog, mert az örömöm sokkal többől származik, mint az eredményeimből vagy a körülményeimből. Amit Isten megformálhat az emberi szívben, az sokkal értékesebb, mint bármi, amit ez a világ valaha is kínálhat. Ez a családunk alapja, és ez az örömünk alapja!"


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Ez teljesen elképesztő. Sosem gondoltam volna, hogy itt leszek. Ez olyan fantasztikus. Köszönöm...

Közzétette: Nicelife2022. november 9., szerda