AZ EGYIK LEGISMERTEBB SPIRITUÁLIS SZERZŐ HATALMAS VÁLTOZÁSA

Pár évvel ezelőtt Doreen Virtue még a New Age mozgalom egyik legismertebb alakja volt. Sikeres szerzője és forgalmazója volt az okkult eszköznek számító 'angyalkártyáknak' és rengeteg könyvet írt a témában. 2017-ben azonban lenyűgöző ébredésben volt része, amely alapjaiban változtatta meg világképét és Krisztus befogadására késztette.Mára Virtue számos fórumon figyelmezteti az embereket, hogy ne vegyék meg régi jóskártyáit és termékeit, meneküljenek a New Age elől, ne imádkozzanak angyalokhoz, és ragaszkodjanak Jézushoz! Ez egy elképesztő fordulat, amely azután következett be, hogy Virtue tanulmányozni kezdte a Bibliát, és a New Age mozgalomban töltött évtizedek után meglátta az okkultizmus valódi gonoszságát. Most igyekszik felszámolni korábbi munkásságának minden hatását.

"Össze vagyok törve, hogy egyesek pokolra kerülnek, mert követték a munkásságomat!" – nyilatkozta Virtue. "Minden nap szívszorító szembesülni azzal, hogy a régi munkáim ott vannak, és nagyon fájdalmas látni, hogy mit tettem." Virtue azonban az Úrra támaszkodik, és hálás, hogy Isten megnyitotta a szemét, a szívét az evangélium előtt, és megmentette, amíg volt még idő. "Ez egy csoda!" – mondta.

Virtue az okkultizmusba vetett hitéről is sokszor mesél, felfedve néhány hazugságot, amelyekben gyermekként hitt. Akkoriban sokszor arra gondolt: nem kell olvasni a Bibliát, és nem kell hinnie, hogy Jézus emberré lett. Úgy gondolta Krisztus lényegében csupán egy kívánság-teljesítő alak. Ahogy Virtue felnőtt ezeknek a gondolatoknak az árnyékában, egy igazán sötét ösvényre tévedt a New Age vonalon és hamarosan azon kapta magát, hogy ilyen jellegű könyveket kezd olvasni, angyalkártyákat használ, megpróbálja a szellemeket az információk közvetítésére rábírni.

Végül ezek a tevékenységek felerősödtek és hatalmat vettek az élete felett. Elkezdett saját angyalkártya paklit létrehozni, és hatalmas sikert aratva eladta azokat másoknak a New Age mozgalomban. Abban az időben azt hitte, hogy Isten az ő oldalán áll, és támogatja a munkáját. Mostanra azonban máshogy hiszi.

2017-ben lenyűgöző ébredésben volt része, amely alapjaiban változtatta meg világképét és Krisztus befogadására késztette


"Nagyon gyors és látványos ez a jelenség. Azt hittem, hogy Isten áldása van rajtam. Nem gondoltam, hogy az ördög használja fel majd az embereket a minél szélesebb körű megtévesztés elősegítésére. Kihasznált az ördög, ráadásul azt hittem, hogy ezért a munkásságomért jutalmat kapok." - mesélte Virtue.

Minden világi mércével mérve úgy tűnt, hogy az írónőnek megvan mindene, amit csak akarhat: egy óceánparti ház, szép bútorok és egy család. A repedések azonban végül elkezdtek látszódni.

"Valóban azt hittem, hogy egy vallásos valaki vagyok, aki Isten munkáját végzi. 2017-ben azonban elolvastam az 5Mózes 18:10-12 igeverseket. Egészen addig fogalmam sem volt arról, hogy utálatos vagyok Isten előtt azzal, hogy jóslást csinálok és tanítok. Megdöbbentem, amikor azzal szembesültem, hogy aki ezeket a dolgokat cselekszi, az utálatos Isten előtt és abban a pillanatban a fátyol felemelkedett a szemem elől. Egyszerűen csak… térdre estem."

A hirtelen felismerés, hogy életét Isten akaratával ellentétesen élte le, megdöbbentette, így azonnal bűnbocsánatért esedezett az Úrhoz, és Hozzá kiáltott. "Én az életemet Jézusnak adtam! Ez 2017 ősze volt, és azóta csak azt mondom az embereknek: Sajnálom, hogy megcsináltam ezeket a kártyákat és megírtam azokat a könyveket. Kérem, ne használják őket."

Virtue azt mondta, hogy elég sok konfliktussal kellett szembenéznie, amiért felszólalt korábbi munkái ellen, de továbbra is ezt teszi, tudván, hogy korábban sokakat megtévesztett. "Az a baj, hogy ezek az angyalkártyák és más jóslási módszerek bizonyos mértékig működnek, és bizonyos fokig még akár valóságosak is lehetnek. De ez az út veszélyes és elsősorban az ördögtől való, bűnös dolgokra csábító! Mára már mindent az Ige tükrében vizsgálok meg és igyekszem aszerint cselekedni. Isten soha nem adna nekünk olyan szolgálatot, amely ellentétes lenne az Ő Igéjével."


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Pár évvel ezelőtt Doreen Virtue még a New Age mozgalom egyik legismertebb alakja volt. Sikeres szerzője és...

Közzétette: Nicelife2023. február 28., kedd