ISTEN VÁLASZTOTT ERRE A FELADATRA

A 'Fox & Friends' társszerzője, Ainsley Earhardt ismerős arc lett az amerikai tévéhíradókban, a gyerekkönyvei pedig arra inspirálják a gyerekeket és a családokat, hogy lássák Isten hatalmát az életükben."Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr - jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok." Ez a népszerű igevers, a Jeremiás 29:11-ből áll Earhardt új projektjének, az 'Örülök, hogy megszülettél' című gyermekkönyvének középpontjában, amelyet a saját gyermekkorából származó hitmegerősítő üzenet ihletett.

"Ahogy növekedtem, édesanyám a születésnapjaimon azt mondta: 'Nagyon örülök, hogy megszülettél', és ez volt az üzenete nekünk. Szóval egy nap adásban voltam, és kimondtam ezeket a szavakat, és az egész stáb és a munkatársaim elkezdtek nevetni a 'Fox & Friends' adásában". Azt mondtam: "Oké, tudom, hogy viccesen hangzik, és tudom, hogy valószínűleg még soha nem hallottad ezt ilyen egyszerűen, de gondolj csak bele. Ez a születésnapod. Ez az a nap, amikor megszülettél. Ez egy nagyon különleges dolog – hozzá fogsz járulni ehhez a földhöz, ehhez a világhoz, és Isten hatalmas módon fog használni téged."

Ez az az üzenet, amelyet Earhardt saját lányának is továbbadott, és most a tömegekhez is eljuttatja az 'Örülök, hogy megszülettél' című könyvével, amely arra ösztönzi az embereket, hogy találják meg értéküket az Úrban, és tartsanak ki, majd arassanak győzelmet a nehéz időkben.

Earhardt arra bátorítja a hívőket, hogy támaszkodjanak Jézusra, még akkor is, ha a körülmények viharos fordulatot vesznek


Megkérdeztük Earhardtot, miért olyan fontos, hogy már kiskorban emlékeztessük az embereket arra, hogy van egy Istentől elrendelt céljuk. "Mert lesznek az életünkben nehéz időszakok" – válaszolta. "Lesznek hullámvölgyek az életünkben, lesznek völgyek, ahogy hegyek is. De Isten azt mondja: 'Bízzál, én legyőztem a világot.' Szeretem ezt az Igét, mert arra emlékeztet, hogy bármin megyünk keresztül, Ő már legyőzte azt."

Earhardt arra bátorítja a hívőket, hogy támaszkodjanak Jézusra, még akkor is,
ha a körülmények viharos fordulatot vesznek.

"Isten engedhet némi szenvedést az életedbe, és megengedheti, hogy nehéz időszakokon menj keresztül, mert azt akarja, hogy tőle függj, és bízz benne, hogy utat fog készíteni neked." Earhardt saját életében is Isten útmutatására támaszkodott, ragaszkodott hitéhez és értékeihez annak ellenére, hogy ilyen kiemelt pozícióban dolgozik. Elmagyarázta, hogyan marad alázatos, és közel az Úrhoz.

"Hogy az Igében maradjak, részt veszek egy bibliatanulmányozó kicsoportban – van egy kizárólag nőknek szóló csoport, akikkel péntek reggel találkozunk a műsor után, az egyik barátom lakásán" – mondta. "Fontosnak tartjuk azt is, hogy imádkozzunk a gyermekeinkért, akik iskolában vannak." Earhardt azt érzi, megtiszteltetés számára, hogy Isten kiválaszotta őt arra, hogy megossza üzenetét felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt. "Valóban úgy érzem, hogy Isten engem választott erre a pozícióra, aki azt akarja, hogy merész legyek, és azt akarta, hogy megosszam az evangéliumot" – mondta. "A Fox megengedte ezt számomra, most pedig ezekkel a gyerekkönyvekkel megtiszteltetés, hogy megoszthatjuk az üzenetet a következő generációnak is, ami nagyon fontos."


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A 'Fox & Friends' társszerzője, Ainsley Earhardt ismerős arc lett az amerikai tévéhíradókban, a...

Közzétette: Nicelife2022. november 4., péntek