BRITNEY SPEARS BIBLIAI ÜZENETE

Britney Spears, a Grammy-díjas popzenész a közelmúltban az Instagramon tett közzé egy igeverset 21,6 millió követőjének.Spears, aki feltűnő ruháiról és provokatív fellépéseiről volt egykor ismert, egyes források szerint a déli baptista gyülekezet tagja lett. Több mint két évtizedes pályafutása során az énekesnő már számos más vallásban is kereste a megnyugvást, többek között a hindu vallást is követte, de tanulmányozta a kabbalát is.

Spears édesanyja és nővére, Jamie Lynn Spears gyakran hangsúlyozzák keresztény hitük fontosságát az életükben, de Britney eddig nem volt kimondottan nyitott a keresztény értékekre. December végén Spears Instagram oldalán a 23. Zsoltárt tette közzé.

"Az ÚR az én pásztorom, nem szűkölködöm. Füves legelőkön terelget, csendes vizekhez vezet engem. Lelkemet felüdíti, igaz ösvényen vezet az ő nevéért. Ha a halál árnyéka völgyében járok is, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy: vessződ és botod megvigasztal engem. Asztalt terítesz nekem ellenségeim szeme láttára. Megkened fejemet olajjal, csordultig van poharam. Bizony, jóságod és szereteted kísér életem minden napján, és az ÚR házában lakom egész életemben."

Britney Spears, a Grammy-díjas popzenész a közelmúltban az Instagramon tett közzé egy igeverset 21,6 millió követőjének


Lynne Spears, Britney édesanyja a 2008-ban megjelent könyvében a következőket írta: "Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy senki nem képes ellenállni az imának. Senki nem tud olyan gazdag, olyan híres, olyan elveszett lenni, hogy ne érintse meg őt az Úr ereje és szeretete. Így hát Isten felé fordulok, az Ő egyszülött Fia nevében kérem és imádkozom új nyitott szemekért és szívekért, friss látásért és hitért. Imádkozom, hogy gyermekem is ismerje meg azt a reménységet, amely az Úrban van."

Spears Instagram posztja mellett nincs semmilyen további szöveg vagy üzenet arra vonatkozóan, hogy milyen indíttatásból tette közzé az igeverset, de hisszük, hogy ezentúl Isten szavára támaszkodva él. Britney Spears elhalasztotta világkörüli turnéját édesapja egészségügyi problémáira hivatkozva.