A 'KIVÁLASZTOTT' SZTÁRJA AZ ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATÓ SZEREPÉRŐL VALLOTT

A 'The Chosen' (A kiválasztott) című film színésznőjének életét gyökeresen megváltoztatta a sorozat. Lara Silva Péter apostol feleségét, Edent alakító nő, aki nemrég elmondta, hogy szerepe a hitalapú sorozatban teljesen átformálta személyiségét."Nem egy hittel átitatott környezetben nőttem fel. Nem volt kapcsolatom Jézussal. Édesanyám katolikusnak nevelt, de nem jártunk templomba, nem volt Bibliám, nem kaptam erős hitbéli alapot."

A huszas évei közepén járó atlantai színésznő mára Jézusra, mint Megváltójára és élete Urára tekint. Valójában ez a világnézetében bekövetkezett változás indította el karrierjét a szórakoztatóiparban. Silva most azt mondja, hogy a megtérése nem történt volna meg színészi útja nélkül.

"Ez egy fontos folyamat az életemben. Nem lenne egyik a másik nélkül: ahogy a színészi utamat sem tudom elképzelni Jézus nélkül, és fordítva; nem mondhatnám el a hittel teli bizonyságomat anélkül, hogy észre ne venném azt a szenvedélyemet, szeretetemet és tehetségemet a színjátszásban, amit Ő adott nekem. Így szólt hozzám az Úr többször is: 'Segítek neked'." Silva elmondta, hogy az útja során Isten által adott és alakított kapcsolatok segítették és váltották valóra színészi karrierjét.

Lara Silva Péter apostol feleségét alakítja, aki nemrég elmondta, hogy szerepe a hitalapú sorozatban teljesen átformálta személyiségét


A színésznő a 'Kiválasztott' című sorozatban eredetileg Mária Magdolna szerepének eljátszására készült - ezt a szerepet végül Liz Tabish kapta -, de Dallas Jenkins, a sorozat alkotója egy másik szerepet gondolt számára. Silva gyorsan ráébredt, hogy szüksége van Istenre, ha az őrült filmiparban szeretne értéket képviselő karriert csinálni Ez nem adatott meg neki, amíg meg nem találta Istent.

"Ezek az Isteni kapcsolatok segítettek oda, ahol vagyok. Nem mindig volt könnyű. Én is kicsit később találtam rá a hitemre. Olyan, mint egy folyamatos tanulás. Nem mindig vagyok erős a hitemben: néha megrendül, néha meginog, néha pedig hitetlenkedek. De azt hiszem, ezért vagyok itt. Talán ezért kaptam a színjátszás tehetségét és ajándékát, hogy megosszam és elmondjam a történetem. Úgy érzem, ezért helyezett engem ide Isten, hogy szélesebb körben segíthessek az embereken."

A színésznő számára a Példabeszédek 16:9 egy életvezetési, iránymutató igevers, amely elvezette őt oda, ahol most van. "Az embernek az értelme terveli ki útját, de az Úr irányítja járását."

"Az elménkben úgy gondoljuk, hogy 'ezt, ezt és ezt akarom csinálni, vannak reményeink és álmaink, terveink és ezt saját erőnkből szeretnénk megvalósítani', de nekem ez így sose sikerült. Folyamatosan jelen van az életemben egy természetfeletti segítség, erő: az Úr Jézus Lelke. Ő az, aki kinyitja vagy néha bezárja előttem az ajtókat. Színész akartam lenni, de Ő az, aki idehozott, és egyengette az utat, hogy elmondhassam és megosszam, mit tett értem és hogy jutottam el oda, ahol ma vagyok. Hála és dicsőség érte!"


Ezeket is ajánljuk


Katy Nichole csodálatos útja a sikerig

Hollywoodi színésznő Istenről

Igeverssel megköszönt csillag


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Folyamatosan jelen van az életemben egy természetfeletti segítség, erő: az Úr Jézus Lelke. Ő az, aki...

Közzétette: Nicelife2022. december 6., kedd